Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafa'yı sözde Terim'in bitirdiğini falan iddia edenlerin akla mantığa yatkın tek bir argümanı yok. Ezber laflar hep.
Kompleks li gençler. Her yerdeler kardeşim...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mostafa'yı sözde Terim'in bitirdiğini falan iddia edenlerin akla mantığa yatkın tek bir argümanı yok. Ezber laflar hep.
FT formda olan Diagne'yi oynatır: Mo gibi adamı yedek bekletirsen küser tabii
FT formsuz olan Mo'yu leş gibi oynadığı halde oyunda tutar: Diagne formdayken adamı kesip mental olarak bitirmek tam da FT'ye yakışır.

:asd:

şöyle bir haber var
1630407709434.webp

Bazı arkadaşlar hala Mohammed kötüydü 3-5 kazansak kardır gibi şeyler söylüyorlar.Futbolun geldiği noktanın farkında değiller potansiyeline adamlar para harcıyor.

Şuanda 23 yaşında potansiyeli olan bir forveti 8 milyona alamazsın.13 milyona cagne aldık biz.8'e mohammedi satmak panik satışıdır.

MM ilk geldiğinde çok iyiydi. Sonradan kendi hataları olabilir, teknik ekip hataları olabilir adam baya düştü. Potansiyeli yüksek ve ligimize uygun yapısı olan bir oyuncuydu. Yalnız 20 milyon € gibi beklentileri olan arkadaşlar hangi ülkede yaşıyor anlamıyorum. Türkiye liginin satış rekoru 22 milyon ile Cenk'e ait. Ligde 3 sezonda sırasıyla 17-24-14 gol atmıştı ve ŞL'de spektaküler goller atmıştı. Şimdi durum bu iken bizde yedek olan, mutsuz olduğu gayet belli olan ve bu sezon 8 resmi maçta golü olmayan oyuncunun 20 milyona satılmasını isteyen arkadaşlar gerçekten hayalin zirvesindeler. Mustafa'yı şu haliyle 20 milyona satabilen başkanı Avrupa Kulüpler Birliği başkanı yaparlar 2 dakika içinde.
ağzına sağlık hele halil yerini dolduramaz diyorlar halil 5 maçta ligin tozunu attırdı

kılçıksız 7 8 kalırsa kimse laf etmez herhalde
Bu paranın bize kalması için bordonun 11-12 vermesi lazım. Bordonun bu kadar para verip transfer yaptığı tarihinde bile yoktur muhtemelen, o paraya takım kuruyordur bordo renktaş. Sözün özü net 1-2 milyon kalır yada kalmaz bize. Satıştan kar payı ayağına vercekler işte.

Yabancı sınırı yüzünden oluyor birazda, o kuralı getirenlerin ben ...

3.4 ü zamaleke gidiyor reis 4.6 kalıyo bize sonraki satıştan pay yoksa tabi
Kardan pay var sanırım, max. 4'ü Zamalek alır, 4 bize kalır. Bordeaux ismini duyunca çok para vermez diyip en kötüsüne hazırlamıştım kendimi. Bordeaux max vereceği parayı vermiş. Sonraki satıştan pay koymuşuzdur diye düşünüyorum. Yoksa kötü satış.

Mustafa Mohammed in yokluğunu Babel in poposu doldurur . Rakibe bir dayar arkasını Fatih Hocam ı mutlu eder . Futboldan bi o anlıyor taraftar bilmez zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt