Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.774
- 11.677
- 1.473
Zaten grupları görünce ağladı, yok en zor kura falan filan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam hava alanından resmi varMostafa Mohammedin gidisinden nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz? 1-2 gündür takip edemedim gelismeleri??
Milli futbolcu tekrar takımına dönüyor ne alakası var onla bunun yav. Transfer yasağı gelmedi herhalde takımlara covid var diye.Ingiltereden milli futbolcular gelemiyo halil nasil gelecek?
Sky sport da öyle bir haber yokmuş bizim saçma sapan taraftar hesaplarının uydurmasıSky Sports 10£ milyon %20 pay demiş fransızlar 7£ milyon demiş hangisine inanalım şimdi.
Ingiltereden milli futbolcular gelemiyo halil nasil gelecek?
dönem başında önermiştim. başka yerli yedek sağ bek yhoktayfur bingöl hayırlı olsun
O gurupta forvetimiz alternatifsiz bir Diagne. Avrupayı hedef olarak gören yok.Zaten grupları görünce ağladı, yok en zor kura falan filan.
Fark etmez opsiyon kullanma hakkı bizde tarih geçene kadar zamalek'in söz hakkı yok biz parayı hesaplarına gönderdiğimiz anda olay biter.Onlarda sen aradan çekildin kiralık sözleşmeni devrettin bunda direkt kar var işin içinde.
Benficali Florentino Getafe‘de !
Bize transfer olsaydi takimi onu milli takimada yollardi zaten geri dönmicek diyeMilli futbolcu tekrar takımına dönüyor ne alakası var onla bunun yav. Transfer yasağı gelmedi herhalde takımlara covid var diye.
Levent Bey, aklına bile getirme bence en fazla 10 maç hadi 15 maç ancak oynarBen Falcao'nun bu sezon oynarsa bayağı katkı sağlayacağını düşünüyorum.