Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam ailesini getirmemiş
aklı avrupa'da kalmış
fazla kimseyle iletişime de geçemiyor ha fransa'da bunu nasıl becerecek çok merak ediyorum

+7 milyon gelir elde edersek bence çok iyi
falc denen herif de giderse halil hariç 1 kişi daha gelir herhalde forvete
Falcao mm kadar kazansaydi çoktan giderdi. Adam 7m maaş alıyor MM gibi göndermek kolay değil. Burda suç suanki yonetim ve falcao transfer edilirken ısrarla defans isteyen hocada değil. Eski yönetimin iş bilmezligi tamamen.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam ailesini getirmemiş
aklı avrupa'da kalmış
fazla kimseyle iletişime de geçemiyor ha fransa'da bunu nasıl becerecek çok merak ediyorum

+7 milyon gelir elde edersek bence çok iyi
falc denen herif de giderse halil hariç 1 kişi daha gelir herhalde forvete
Fransa Arap dolu. Rahat yaşar.

Stopere 7 m para harcatıyorsun en çok para kazandıran mevkilerin başında forvet geliyor ve sen büyük ihtimal devre arasın15 ten aşağı satmayacağın adamı gönderip skorer olmayan halili getireceksin belini digneye dayayacaksın.halil kuru morutan gibidir 5-10 gol katkısı sağlar senin ise senede 20 üstü tek başına gol atacak adama ihtiyacın var ve elinde mevcutken sattırıyorsun.bu takım gol kısırlığı yaşadığında terim floryanın etrafında bile dolanamamalı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bordeaux son gun her yere saldiriyor. Beto, Porozo, Dilrosun, Mostafa, bir norvecli stoper, ne var ne yok aliyorlar baskanlari Dursun Ozbek olmasin.

Kadir Çetinçalı: "Galatasaray'ın Okay Yokuşlu ile ilgili ciddi bir girişimi yok."
dün gece girilen haberler menajer girişimi miydi acaba en geç yarın kokusu ortaya çıkar zaten.

yada yerli transferinde halili alıp orta saha için son kez gedson dieng zorlayacağız..yeter ki birilerini alalım artık valla yeter çok zayıfladı takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt