Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyoruz bunu anlatmaya çalışıyorum her sey olabilir belkide fransada eşi falan aylardır bilmeden etmeden kulube yüklenmenin anlamı yok benceNiye getirmemiş bunu bilen var mı?
bence yeni forvet ve 10 numara oğulcan olacak maalesefFalcao'yu emekli yapacağız.
Reklamlarda niye Falcao yu oynatmıyoruz ?Falcao'yu emekli yapacağız.
Bu resimde kim
İstemediği kadından çocuk mu yapılır yav.Yönetim getirmesini istememiş diyenler var.
Getirip getirmemesinin bir önemi yok şu olay niye bu kadar büyütüldü ki. Belki boşadı istemedi, çekici gelmedi daha ilgi çekici birini buldu. Belki planlarında türkiyede uzun süre yaşamak yoktu. 1 senelik planında ülkeden transfer olmak vardı.
Futbol zaten bu değil midir win-win.
Galiba 7-8 bandında bir rakama , Mustafayı sattık.Nooldu beyler Mustafa'yı mı sattılar? Biri özetleyebilir mi?
Herkes gidecekmiş gibi ama kimse gelmeyecekmiş gibi bir hava.
uçuyor fransaya. uçaktaNooldu beyler Mustafa'yı mı sattılar? Biri özetleyebilir mi? Lütfen bu doğru olamaz.
İstifa dilekçemi an itibariyle şirkete verdim.acilen herkes istifa etmeli
Genç oyuncu meselesini fatih terim bizzat kendisi söyledi zamanında bir basın toplantısında menajerler musallat olmuş diye sen bir oyuncuyu 8, 9 yıl emek verip eğitiyorsun bir menajer bozuntusu gelip 18 yaşına geldiğinde elinden alıyorsa burda sorun vardır.çok alakası var sen bu durumun olmasını nasıl engelleyebilrisin ki oyuncu da profsyonellik anlayışından yoksun ve kendi sorumluluklarından cayıyorsa.
bunu anca oyuncu gelmeden scouting ile farkedebilirsin
genç oyuncu kısmına gelmiyorum bile orda da ayrı insancıl olmayan oyuncunun malmış gibi davranan bir politika içindesin
Malesef renktasNooldu beyler Mustafa'yı mı sattılar? Biri özetleyebilir mi? Lütfen bu doğru olamaz.
Hayır böyle birşey olamaz kesin mi detay verebilir misin? Giremedim iki saattir işim vardı.Galiba 7-8 bandında bir rakama , Mustafayı sattık.
Rakam tam belli değil.
.Hocamın gene mi suçu yokmuş. Tanrı gibi adam valla.
Herkes atlıyor ama sene başına kampa hayvan gibi güçlü girdi herif ve sakatlık yaşadı.Mohammed’in geldiğindeki hali ile şu anki hali arasındaki farkın en önemli sebebi hoca değil mi? Oyuncuda ne istek ne de özgüven bıraktı. Eleman da biraz ürkek, çekingen olunca sahada yürür hale geldi. Şu haliyle devam etmektense gitmesi hem bizim hem de kendisi için daha iyi olur.
Hayır böyle birşey olamaz kesin mi detay verebilir misin? Giremedim iki saattir işim vardı.