Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cagneye falcaoya ve emre akbaba ile fatih terime stadta gösterilcek tepkiyi sabırsızlıkla bekliyorum.Alkislarla zirvede bırakmak yerine ne kadar maaşı bilmiyorum 3 milyon euro diyorlar yuhalama yuhalama,fatih terim istifa denile denile.gorevi bırakmayı tercih ettin hocam

Genç oyuncu meselesini fatih terim bizzat kendisi söyledi zamanında bir basın toplantısında menajerler musallat olmuş diye sen bir oyuncuyu 8, 9 yıl emek verip eğitiyorsun bir menajer bozuntusu gelip 18 yaşına geldiğinde elinden alıyorsa burda sorun vardır.
evet bu konunun içinde degişen nesil , futbol endustriyelleşmesi piyasa bi sürü şey var yapacak bişi yok sorumluluk uefa'ya kadar gider. sonuçta bireyde ve klup atmosferine bakıyor. Bireye iniceksin. bir de tc'de süper koşullar sunuyor gibi emek memek artislik yapmasın bir zahmet kimse neyse konu dagılıyo

Mohammed’in geldiğindeki hali ile şu anki hali arasındaki farkın en önemli sebebi hoca değil mi? Oyuncuda ne istek ne de özgüven bıraktı. Eleman da biraz ürkek, çekingen olunca sahada yürür hale geldi. Şu haliyle devam etmektense gitmesi hem bizim hem de kendisi için daha iyi olur.
Yazık komando gibi gelen adamı haşat ettik gönderiyoruz

IMG_20210831_160923.webp

Herkes atlıyor ama sene başına kampa hayvan gibi güçlü girdi herif ve sakatlık yaşadı.
Ben konunun fizik olduğunu çok düşünmüyorum, onu bir şekilde toparlamıştır şimdiye kadar. Elemanın mutsuz olduğu çok belli. Çok isteksiz görünüyor sahada. Transfer olmak istemesi ciddi etken olabilir bu duruma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt