Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson'u da eklemek isterim fotoya , devra arası aldıklarımızdan kalan tek oyuncu Halil olacak gibi.

1630415665101.png

Ben konunun fizik olduğunu çok düşünmüyorum, onu bir şekilde toparlamıştır şimdiye kadar. Elemanın mutsuz olduğu çok belli. Çok isteksiz görünüyor sahada. Transfer olmak istemesi ciddi etken olabilir bu duruma.
Antrenmanlarda bayağı mutlu çocuk ya gülüyor şakalaşıyor.
Son maç onu bu kararı almaya teşvik etti muhtemelen.
Oynatmayacaksan gideyim demiştir ki haklı.
Ama ben olsam opsiyonu çeker satmam kiralardım. Sende performans göstemerse bile adamın içinde bir fransa isteği var. Geldiği enerjinin aynısını orada gösterse oradan sıçrama yapmaması için bir neden yok.
Hedef olarak önünde bence PSG hayali var. Zaman gösterecek umarım en üst noktalara gider.

MM’den 7 milyon Euro kar yapacaksak gayet iyi bir satış olur.

Adamda motivasyon yok şu an, ya alkol, aile vb. bir problemi var ya da gitmek istiyor.

Gitmek isteyeni de elde tutamazsin.

Mesele o parayla neler yapilacagi. Eger gelen paranin neredeyse tamamini Falcaonun maasina yatiracaksak, rezalet. Falcao’yu gonder, gerekirse disaridan para ver, MM elde, sen sag ben selamet.

Ama o parayla Gedson+Halil alinacaksa, yetmez ama, o parayla mumkun hale gelecekse bence gayet iyi olur.

Birazini ödemistik mo icin simdi 7 milyona gelirse 3,5 kaliyor cepte bunuda halile kulanacaklar.

Eee gitmek istiyorsa suclu kim oluyor bu durumda? Hocanin tavirlari demecleri filan olmasin sakin?
Adamim, yapma. Her gitmek isteyen hocanin yuzundenmi gitmek istiyor? Bizden once Fransa iliskisi var zaten bu oyuncunun. Az cok aile durumu ortada. Ulkesine gitti geldi ve aynisi degil artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt