Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MM zaten kalmak niyetli değildi….ailesi bile yokdu burda yani kırmak icin demiyorum sonunda arap yani ailelerini affedersiniz heryere alan insanlar bunlar. Gelipde istanbulamı getirmeyecek. Adam kalmak icin gelmemiş ki.

Bu konuda sucluyu aramaya gerek yok. Her transferdede kan davası olacak diye birşey yok.
Dün yönetimi seven bugün söven olmuş.

Bazılarıda hemen birşey olsunda terime,yönetime yada oyuncuya sayayım dıyor.

Anlamak zor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Adamim, yapma. Her gitmek isteyen hocanin yuzundenmi gitmek istiyor? Bizden once Fransa iliskisi var zaten bu oyuncunun. Az cok aile durumu ortada. Ulkesine gitti geldi ve aynisi degil artik.
Renktaş mohamed iyi onyadigi macta bile 45.dk da oyundan aldi. Son 5 dk oyuna soktu. Demecleri filan mohamed hakkinda maalesef hos degildi. Tüm bunlari toplarsan adamin gitmek istemesi dogal.

MM zaten kalmak niyetli değildi….ailesi bile yokdu burda yani kırmak icin demiyorum sonunda arap yani ailelerini affedersiniz heryere alan insanlar bunlar. Gelipde istanbulamı getirmeyecek. Adam kalmak icin gelmemiş ki.

Bu konuda sucluyu aramaya gerek yok. Her transferdede kan davası olacak diye birşey yok.
Dün yönetimi seven bugün söven olmuş.

Bazılarıda hemen birşey olsunda terime,yönetime yada oyuncuya sayayım dıyor.

Anlamak zor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Adam Arap değil yalnız reis Kuzey Afrikalı

Asrın hatası yapılmış. Mustafa olayı beni çıldırtmış durumda sindiremiyorum. Kalp kırmamak çirkinleşmemek, ban yememek adına şimdilik çıkıyorum. Bu forumda onun gidişine sevinen ne kadar üye varsa şunu bilin hepinizin peşindeyim artık. Bir Galatasaraylı tek forveti bedavaya gitti diye sevinmez. Buna sevinenlere, umursamayanlara yazıklar olsun.

Eee gitmek istiyorsa suclu kim oluyor bu durumda? Hocanin tavirlari demecleri filan olmasin sakin?

Şampiyonluk için en önemli maçlardan birinde penaltıyı kaçıran oyuncuya tekrar aynı penaltıyı attıran ve "Oyuncuyu kaybetmektense şampiyonluk kaybederim" diyen hocanın tavırları ve demeçleri değil mi? Aynen tamam

alamıyoruz hayırlı günler

Screenshot_20210831-162153_Twitter.webp

😟

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt