Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Nelsson ----- Marcao
Boey ------------- Caju ------------- PVA
Gedson ------ Cicaldau
Barış ---------- Halil ---------- Kerem
Subs: İrfancan, Luyindama, Alpaslan, Yedlin, Ömer, Taylan, Berkan, Feghouli, MM, Morutan, Diagne
İşte Bjk+FB+TS karmasinin içinden geçebilecek bir kadro :/

Muslera

Boey Nelsson Luyi Marcao PVA

Gedson Cicaldau

Morutan Halil Kerem

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Uzun takım boyu nedeniyle merkezde bu kadar boşluk bırakan bir takım için yetmez. Diyelim, Gedson haşa ''Yarı Tanrı'' bir futbol fenomeni, onun olmadığı maçlarda ne halt edeceğiz?..Sorunu kökünden çözersin, sonra en iyisini ararsın...
Pas oyunundan vazgeçersek daha mantıklı olur zaten

Yeri değil belki ama uzun zaman sonra girdim duygulandım
20210905_203718.webp

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gedson, takım boyu uzun olduğu için merkezde oluşan büyük boşluğu gidermek adına 'pansuman' dan öteye gidemez, kendimizi kandırmayalım; bu çocuk da bir insan sonuçta!..Sorun çok daha büyük; takım boyunu kısaltmadan sonuca ulaşmak için PSG gibi, bütün kulvarlarda rakiplerinden üstün bir kadroya sahip olmak gerekiyor ki o durumda bile hedeflere ulaşmanın zorluğu PSG örneğinde ispatlanmış oldu...
takım boyunun uzamasının en kötü etkilerinide orta saha oyuncuları görüyor berkan ve taylan 5 kisilik kosmak zorunda kalıyor birde fenere bak sosa ile gustavo yürüyerek macı tamamlıyorlar takım halinde savunma yaptıkları icin ve geride kabul ettikleri icin

Bı Arada Gedson gelirse şu kadro üzerinde yoğunlaşırsak şampiyon oluruz

Muslera
Boey Nelsson Marcao Pwa
Berkan Gedson
Cicaldau
Morutan Halil Barış

Berkan ve Gedson geride oynayrak rakibi kaleye gelmeden tempomuz ile bozup topu geri kazanıp hızlı şekilde cica veya kanatlara aktarmalıyız

Pas oyunundan vazgeçersek daha mantıklı olur zaten
Pas futbolu yanlış bir şey değil, bunun için takım boyunun kısaltılması gerektiğini hep söylüyorum, bilmeyen yoktur zaten ki uzun topla çıkmayı tercih edersen de gerekli bu; yoksa efektif pres yapıp top kazanamazsın, o top da gittiği gibi kısa sürede yine bizim kaleye gelir...Mevzuyu bir daha düşün istersen...

bari yeni oyuncu ile ilgili taze duyum ciksa ya

Gedson Beylikdüzü 83.dönem milletvekili adaylığı hayırlı olsun

•quod erat demonstrandum•

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt