Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim için ceza almaya değmez devre arasını görmeden gönderilir çok çok iyi kadrolarla zar zor başarılı olan hoca bu yetersiz kadroyla iki aya kalmaz kendini kovdurur relax ben artık maçlarıda izlemiyorum terim gitti denilene kadarda izlemeyeceğim

İyi yallah o zaman

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Kesin bir orta saha ile anlasildi bugün yarın gelecek bence yoksa transferin son gününde Emre Akbaba'yı bedavaya göndermenin başka bir izahı olamaz

Kerem Marcao'dan daha karaktersiz diyebilir miyiz
biri 4.ligden gelip 80kya oynayan siradan turk topcu

digeri totalde 15mac ceza yiyen her avrupa macinda rezalet oynayan siradan bir stoper.

ikisi de balon ikisi de taraftar sisirmesi.karakterleri umrumda degil

Ömrühayatında bizim formamız dışında hiçbir formayı terletmemiş büyük kaptan.çok istiyorum hep başarılı olsun
Kesinlikle
Bülent kaptan bugüne kadarki tüm futbolcularımız içinde ayrı bir yere sahip olanlardan biridir benim için
Yolu her daim açık olsun

yere goge sigdiramayip ugruna keremi linc ettiginiz marcao bu

yarin oynamaya baslasin bu sefer nelssonu boklarsiniz.

Her zaman söylerim bu herif de bol bol hata yapiyor ama bu mesela Luyi'ye göre biraz daha sansli. Luyi'nin 10 hatasinin 6-7 tanesi gol ile sonuclaniyorsa Marcao'nun ise 10 hatasinin 2-3 tanesi falan gol oluyordur belki.

Marcao'nun nedense bir dokunulmazligi var bazi arkadaslarin gözünde. Öyle abartildigi kadar iyi bir stoper degil. Ben de bir aralar gaza gelip 15'den asagi satilmamali falan diyordum da artik kesinlikle böyle bir sey düsünmüyorum.

en iyi adamını 7m'ye satan Midtjylland Cajuste için 20 mi isiyormuş hadi ordan

Yarın öbür gün kerem gol kaçırdığı zaman tam tersini yazacaklar. İkisi de futbolcumuz birini övecem diye diğerini gömmek en çok bizim taraftarda var.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kereeme daha ne yazabilirler yaw. herif saha ortasinda tartaklandi kucuk dustu ona ragmen tarihin en sacma lincini yiyor. attigi golden sonra bile sevincine laf ettiler kacirdiklarina etseler ne olacak

Şu marcao satılmalı engeç sezon sonu. Bu kerem marcao olayı takım içinde huzursuzluğa neden olacak. Forumun Kerem düşmanlığındanda gına geldi bu arada, belki ilerde 20-25 milyonluk topçu olacak belki yıllarca faydalanabileceğin bir yerli oyuncıyu kolayca harcamak istiyoruz fbli olabilir diyenler bile var sebep heralde dayak yemesi. Keremin tek hatası marcao ona vurduğunda onun yüzüne birtane çakmalıydı ve oda kırmızı yemeliydi efendi olmanın bu ülkede karşılığı yok. Marcao veya Keremden biri takımda harcanacaksa net olarak bu marcaodur. Öyle ahım şahım top oynadığıda yok kaç tane hatası var.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Akbabanın gidişine onay verdiyse Ft mutlaka transfer gelecek demektir, en sevdiği ve tuttuğu oyunculardandı o.

Feghouliye soralim yeni transfer gelecek mi diye , Akbabanin gideceğini de ondan duyduk malum bizim yonetim taraftari hic bilgilendirmiyor.

Menajerin aciklaması dogru mu acaba ? Eger dogruysa Keremin bundan haberi olmamasının ihtimali var mı ? Evet marcao gitsin aynen,kerem kalsın ,hatta iban versin elmas para toplayin Kereme yazık cok etkilenmis..

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumun ayarı bozulmuş, utanmasalar marcaoya keremi dövdüğüçin aferin helal olsun diyecekler. Sahada takım arkadaşını döven ilk futbolcu olarak tarihe geçen marcaoyu kralilan edecekler.
kereeme daha ne yazabilirler yaw. herif saha ortasinda tartaklandi kucuk dustu ona ragmen tarihin en sacma lincini yiyor. attigi golden sonra bile sevincine laf ettiler kacirdiklarina etseler ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt