- 8 Temmuz 2015
- 35.836
- 70.686
- 3.893
Y r k
Yellow red kolpa
Yellow red kolpa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel ve Yedlını devre arasında gonderılır goGalatasaray mutlaka 1 transfer yapacak. Babel ve Yedlin'i gönderirse Galatasaray 2 yabancı transferi de yapabilir.
@yakupcinar
![]()
![]()
Sneıjder maasından dolayı gonderılmek ıstenıyordu ıyı hatırlıyorum ama Sneıjderın karıyerı Coutınho dan cok daha ıyı Coutınho da o sevıyede degıl suan ha adamı ısterım orası ayrı ama bu maaslarda alınmaz bu yonetım almazSneijder bize geldiğinde o seviyeden düşmüştü kadro dışı takılıyordu Inter de hatırlayanlar bilir 2 sene öncesinde evet stardi aralarında bir fark yok o yüzden pjanic konusunda da bence en az 2 tık fark var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geds10 ne kadar da yakıştıGedson gelirse kesin 10 numara alir
Yakup Çınar: Galatasaray, Aytaç Kara'yı göndermek istiyor.
what?
Olay budur, Kerem maç içinde çok kayboluyor, hali ile her defans sinirlenir, halı sahada çok kaleci oldumHoca ve Yönetim kavga işini iyi yönetemedi. Taraf tutmadan halletmeleri lazımdı. Kerem için bir tanemiz falan söylemleri aşırı kaçtı. Hem Marcao'yu hemde Kerem'i bitirdiler. Kaldı ki o olayda Kerem'de %100 suçsuz değil. Oyun içinde sürekli sıçarsan, takım arkadaşın sana tepki koyabilir. Sus - pus hareket yapıp, racon kesemezsin. Takım kaptanı bu arada nerede o da belli değil. Kaleciden takım kaptanı olmaz. Olaylara uzak kalır, kaptan oralarda olacak. Kaleci hakeme itiraza bile gelemez, gelse sarı yer. Olaylar en baştan sıkıntılı.
bir de sus mus yapınca dellendi adam ama olmaz, gider hocana söylersin, Marcao nun yaptığı affedilir şey değil, ona hala hatta çok daha fazla, sinirliyim ama artık konu kapanmalı yıl sonuna kadar, olan oldu çakallara malzene vermeye gerek yok. Kaptan konusunda da katılıyorumBu adam eldeki tek 6 numara iyi veya kötü tek oyuncuYakup Çınar: Galatasaray, Aytaç Kara'yı göndermek istiyor.
what?
6 numarayla alakasi yok adaminBu adam eldeki tek 6 numara iyi veya kötü tek oyuncu
takımın durumunu kalitesini siz düşünün
6 numara degil aslindaBu adam eldeki tek 6 numara iyi veya kötü tek oyuncu
takımın durumunu kalitesini siz düşünün