Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohamed'in gece hayatına kendini fazla kaptırdığı bir gerçek. Keramettin admin bile bana da bu haberler geliyor farklı yerlerden demişti. Ama yakın zamanda çocuğu oldu bu vesileyle ailesini de İstanbul'a getirirsek kendini toparlama ihtimali yüksek yeter ki kendisine akıl verenleri o bize transferini bozmaya çalışanları ondan uzaklaştırmak. Bu yapılabilirse Mohamed'i rahat toparlarız.

Yani düşünün mısır gibi bir ülkeden istanbula gelmişsin. Üstelik avradınıda getirmemişsin. Ben olsam bende sex partisi düzenlerim tabi. Evliler bunu iyi anlar :D

Evet, Mustafa'yi harcayacaklar 😁
Anasini satayim sanki kimse seks yapmiyor. Ahlaki yonu ayri ama her seks yapan formdan mi dusuyor? 😁

El birliğiylen yemin etmişler mental olarak bitirecekler çocuğu bir şekilde

parti de kimlen takıldıysa artık

mustafa başkan seks partilerinden bahsederken mostafa takımda mıydı

Mohamed'in gece hayatına kendini fazla kaptırdığı bir gerçek. Keramettin admin bile bana da bu haberler geliyor farklı yerlerden demişti. Ama yakın zamanda çocuğu oldu bu vesileyle ailesini de İstanbul'a getirirsek kendini toparlama ihtimali yüksek yeter ki kendisine akıl verenleri o bize transferini bozmaya çalışanları ondan uzaklaştırmak. Bu yapılabilirse Mohamed'i rahat toparlarız.
Keramettin Admir Mohammed ile partiye mi katılmış , aşk olsun admirim bize hiç haber vermiyorsun :(

20210906_225044.webp

doğru mu bilmem ama uğur karakullukçu sürekli galatasaray genç oyuncularını eğlence,parti yoluyla para koparmaya çalışanlardan korumalı diyor. belliki kronik bi durum

Şu kurduğumuz genç takımın arasına bir Commandante lazım.
6 Numara olması yetmez.
Saha içinde herkesi yönlendiren bir Lider lazım. En azından 1 sene bile olsa, Gençlere Takım Ruhunu aşı etmesi için en doğru Adam MELO.
Bence hem Muslera, hem de Arda bu konuda zayıf kalıyolar.
Gençler bu şekilde çok dağınık.
Bence bizim en büyük sorunumuz bu.
Mesela Marcao Kerem Pozisyonu yaşanmazdı Melo Sahada olsaydı. Daha çok beraber rakip takım oyuncusuna fılan saldırırlardı :)
1 Sene sonrada geçsin kulübeye Fatih Babasının yanına.
Seneye kadarda tam inceleyip elesinler onun yerine geçecek adamı, monte etsinler.
Ordan sonra takımın ruhu zaten belirli bi seviyeye çıkmış olur, kendiliğinden yürür gider bizim gençler.
Şu takıma karakter olarak Hagi karakterin kaybetmeyi sevmeyen takımda gençler ile ilgilenen ve onlara saha içinde yardımcı olup bir şeyler öğreten biri lazım ama o karaktaRde futbolcular yok denecek kadar az artık mevcut düzende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt