Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık kim olursa olsun bir hamle yapmamız şart bu riski almalıyız son gün transferleri genelde fiyasko olsa da denemek lazım

İdeal alev saatleri gece saatleri. Ama akşam üstü hafif hafif muhabirlerin kıpraşması lazım. Mesai bitimine kadar en fazla Romen ligi eski başkanı Dimitru Dragomir'in beyanı gibi sürpriz çıkışlar bekliyorum.

yok renktaş 12-1 gibi müspet haberler olması lazım

25 ağustostan beri takıma bir tane oyuncu katamadılar yahu 13 gün lan. Millet sıfırdan takım kuruyor o zamanda sıfır paraya

Erman 15 gol 15 asist yapmıştı y sınırı varken, bırakın da aldırsın.

Biz transfer diyoruz hala FT, bir susun 2 gün ya.
Aldırmaya birşey demedik ki adminim Erman gibi performansı iyi adamı bile gönderdiyse aytaça acımayacağını tahmin ediyoruz.

Olay sene başı alınan bir oyuncunun aynı dönem gönderilmesi.

Bence Jimmy için de aynısını yaşadık ama gitmem banane dediği için takımda kalmıştı. O kadar eksiğe rağmen bir dönem hoca hiç şans bile vermemişti. Aynısını aytaç için hissediyorum. Normalde yıllarca istediği oyuncuyu hoca kolay kolay bırakmaz ama aytaça şans bile vermiyor.

Arkadas mohamed ne yapmis ki ikinci sans veriliyor ulan. Herif gayet yararlı bir transferdi.

Farklı seyler isteyip yapamayinca oyuncu silmekte terime mahsus bir sey sanirim. Kafandaki profile uymuyorsa neden istedin bu cocugu. Sacma sapan isler emekli olsa da kenara cekilse artik ya.

"city'de antrenmandan 1,5 saat önce salonda çalışmak için tesislerde olurduk. barcelona'da ise işler farklı. bir saat önce tesisteki salonda bir şeyler yapmayı düşünmüştüm ama salondaki ışıklar bile kapalıydı. burada antrenmandan yarım saat önce tesise geliyoruz."

Aha da biz :asd:

Kerem'in kendini gelistirerek 20m euro değere ulasacıgini dusunen var mi gercekten? En fazla bir tik daha iyi oynar o kadar. MO'ya gelince daha önce de Diagne icin ayni plan yapilip ertesi sezon Araplara satma niyeti ile olmayacak paralar verildi ve durum ortada. MO icin boyle riskli bir işe girmek yerine, potansiyeli uzerine egilip takima katki vermesi saglamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt