Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsun yalan da olsa güzeldi, devam..
DlUbC4nXcAE0pzy.jpg

"Çünkü inanırım" 🥺

Yav kardeşim haberi tutupta olduğu gibi atmayın buraya, bilmiyoruz arkadaş ingilizce altına açıklama yazın. Buna bir kural gelmesi lazım uyuz oluyorum illet oluyorum böyle direk paylaşan oldu mu.

Gedsonfut mu
Hemen inanıyorsunuz siz de var ya inanılmaz

Yaprak kımıldamıyor çok şaşkınım.

Bugün akşama kadar İstanbul'a gelen olmazsa yarın da gelmez çok zor yani. En kötü 1 tane 6 numara almalıyız almazsak intihar olur.

Beyler 2021-2022 maas tablosunu hazirliyorum excel uzerinden. Yeni transferlerin maaslarini nerede bulabilirim?
Gecen sezonlada karsilastiracam.

Geleceği satın alan bir yönetim 68 yaşında teknik adamla göreve devam etmezdi.paralari yok gençlere yatırım yapıyoruz lafları ile demogoji yaptilar.bu seneden en ufak ümidim yok açıkçası.gelecege yatırım yapan FT oyuna babel ve Ömer bayrami aliyor.arda ile sözleşme uzatıyor.baskana baksan FT min kontrolünde verdiği vaatlerin hiç birini tutmamış.kalite olarak rakiplerinden bu kadar geride bir GS kadrosu ben hatırlamıyorum.
Bu seneden umut olmaması bu mesajın en umut verici kısmı.
Daha önce bir çok defa Beşiktaş'ın yaptığı isimli oyunculara yatırım yaptık. Sonra da bu oyunculardan kurtulmak için taklalar attık. Bazılarından hala kurtulamadık.

Ben bu seneki transfer politikamızı %100 destekliyorum.
Örnekle bakalım;
Ghezzal - Morutan
Bonservis aynı. Ghezzalın bir yıllık maaşı Morutanın 4-5 yıllık maaşına eşit.
Arap mentalitesi kaptı ballı kontratı ne vereceği meçhul. Kontratı bitince olacak 32-33 yaşında.

Feghouili bizde olmasa ve bizimle adı geçse Feghouliiiiiiiiii yazacak binlerce taraftar var.

Bu kafa ile olmaz.
Gençlere yatırım iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt