- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Aytaci da yollayacaklar galiba
niye aldik acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aytaci da yollayacaklar galiba
Luisao Kim kardesim Bu kulübün baskani Rui degil mi basimiza önce jorge denen gavat cikti simdi de luisao o da kim merak ediyorum
cidden bu teklifimizi de kabul etmiyorlarsa boşverin. baya yüksek teklif yapmışız
Bilmem dogru mudur
Tam bir at hırsızı idi ama iyi stoperdi.Bu gavat luiyi topçuykende sevmezdim tipine çaktığım kalası ya
Orası öyle ama ameliyatını bizim klüp doktorumuz Yener İnce yapmıştı. Yaz boyu bekleyip, ardından sözleşme uzattıktan sonra transfer etmeye çalışmak çok yanlış bir hareket. Çocuğa bekle dersin seneye bedava alırsın ya da 300-500k euro'ya alabilirdin zaten sakattı geleceğe yatırım yapmak için.Çapraz bağ yırtığı varmış. Riskli bir hamle olur.
Ben söyleyeyim.Tahminin 60-80 milyon TL arası.Bu kulübün ne kadar limiti kaldı transfer için? Bir gazeteci de araştırıp yazmıyor. Bilsek peşinatta neden bu kadar kıvrandığımızı anlarız belki.
Bilmem dogru mudur
Bilmem dogru mudur
Konyanin yeni forveti
Gedson'un kardeşinin gidip kim olduğunu bilmediği bir yabancıya transferle ilgili bilgi vereceğine inandın yani ?Bu gavat luiyi topçuykende sevmezdim tipine çaktığım kalası ya