Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
Alanya 'dan yanlış orta sahayı almışız gibi duruyor, bu Umut Güneş bayağı potansiyelli
Tam tersi ben hiç beğenmedim bu celimsizlikle bizde iş yapması mümkün değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alanya 'dan yanlış orta sahayı almışız gibi duruyor, bu Umut Güneş bayağı potansiyelli
Neyini gördün de rezil oynuyor reis yav
Baris iyi top suruyor
Berkanla Taylan'ın sürekli 11 oynayacağı da Elneny konusu da varsayım. Berkan potansiyelli bir seçenekti ve aldık, sakatlık yaşamazsa da eminimki 8-10 kağıda satacağız ileride.Ben şimdi şunu çok merak ediyorum,
Bizim orta sahada yerli oyuncu olarak kullanacağımız oyuncular kimler Berkan ve Taylan değil mi ? Fatih Terim sene boyunca her toplantıda Gedson aşağı Gedson yukarı dedi 8 numara olarak belli ki yabancı bir orta saha düşünüyoruz. Geçtiğimiz Kasımpaşa maçından sonra ne hikmetse Taylan 'ın orjinal bir defansif orta saha olmadığı aklımıza geldi o günden beri defansif orta sahaların adı geçiyor az kalsın Elneny 'yi tutup getiriyorduk
Yerli oynatma zorunluğu varken 1 ay önce ezbere ilk 11 için saydığımız Berkan ve Taylan yerine bugün transfer gelecek mi diye bekliyoruz. Sorun benim Berkan 'ı beğenmiyor keşke yerine Umut Güneş gelseydi demem mi yoksa bu kadroyu planlayanlarda mı ?
Yaptığımız tüm transferler ya tutarsa mantığı ile yapıldı.iyi bir kadron olur 3-4 genç alırsın yavaş yavaş adapte edersin denersin.biz çok tehlikeli işler yaptık ne olucak hepimiz yakında göreceğiz.
Berkan- Taylan ilk 11'de kesin kullanacağımız yerliler değil bu varsayım. Hoca sürekli Gedson istiyoruz onu istediğimize göre orta sahada istiyoruz diyordu. Halil mesela bunun için alındı. Yada yerli kaleci ki bazı maçlara yerli kaleciyle çıkabiliriz de dedi. O zama Taylan - Berkan2ın 11'e yazılması henüz diğer transferlerin olmaması yüzünden yoksa en başından beri Gedson istiyorduk. Gedson aynı zamanda ciddi defansif katkı veren ve top geriden çıkarmada da gayet faydalı biriydi, Gedson olmayınca onun hücumda verebileceklerini veren Cica olduğu için onun defansta ve top çıkarmada vereceklerini verecek bir orta saha bakıyoruz keşke Gedson'un aynı özelliklerini taşıyan orta saha bulabilsek bizim alabileceğimiz ama yok işte.Ben şimdi şunu çok merak ediyorum,
Bizim orta sahada yerli oyuncu olarak kullanacağımız oyuncular kimler Berkan ve Taylan değil mi ? Fatih Terim sene boyunca her toplantıda Gedson aşağı Gedson yukarı dedi 8 numara olarak belli ki yabancı bir orta saha düşünüyoruz. Geçtiğimiz Kasımpaşa maçından sonra ne hikmetse Taylan 'ın orjinal bir defansif orta saha olmadığı aklımıza geldi o günden beri defansif orta sahaların adı geçiyor az kalsın Elneny 'yi tutup getiriyorduk
Yerli oynatma zorunluğu varken 1 ay önce ezbere ilk 11 için saydığımız Berkan ve Taylan yerine bugün transfer gelecek mi diye bekliyoruz. Sorun benim Berkan 'ı beğenmiyor keşke yerine Umut Güneş gelseydi demem mi yoksa bu kadroyu planlayanlarda mı ?
İşim gücüm olsa hemen evlenirdim abi inan. Ben zaten yalnızlığa hiç gelemiyorum. Tam love adamıyımdır üstelik.
Ama görünen o ki, hesaplarıma göre evlenmeme min 8 sene var.![]()
bigün floryada antrenman çıkışı marcaoyu kıstırabilir bu 2 si. dikkat etmek lazımMarcaozedeler
mantıklı. kaleye de genc bir kaleci koyalım.Ekli dosyayı görüntüle 137669
Madem yapılanma yapıyoruz.Malum kadroyla da şampiyonluk şansımız rakiplere göre daha az.Bari sezon boyunca şu kadroyu izleyelim.Arda,Babel,Feghouli falan ya gitsin ya da 70-80den sonra girsin.
Bizim aldığımız adamların hepsi leş. Şuçları Galatasaray İn alması... Morutan morutan dedik emre Kılınç İn romeni çıktı diye bir mesaj okudum. Bu arda emre Kılınç ta kötü bir oyuncu değil.O gelse yanlışını almışız Berkan gelse denilecekti
Neyse iyice sıkıldım ben bu linç kültüründen.