Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer döneminin başında fiyatlar yüksek diye kimseyi alamıyoruz; transfer döneminin son günlerinde elimiz mahkum diye yine yüksek fiyatlar istiyorlar. Ne anladık bu işten…

Son gün Okay gelir diyordum ama sanırım kimse gelmeyecek. Klasik son gün karmaşası. Ortalık isimden geçilmiyor ama somut bir şey yok.

Uğraştık ama olmadı, kadromuza güveniyoruz, Galatasaray menfaatlerini düşünmek zorundayız, bir kuruşu sokağa atamayız zırvalıkları başlar yarın akşam.

Geçen yil Josef için aynısını yazdım. Haklı çıktık bir çok kişi burda. Şimdi de aynısını elneny için yazıyorum. Tamamen ihtiyacımız olan oyuncu hem kesici, hem pasör kesinlikle alınmalı. Arsenal taraftarı bile takımda kalmalı görüşünde çoğunlukla. Şartlar zorlanmali. Gidip diawara ya felan 10 milyon bonservis vermektense bu transferimiz tecrübeli ve katkısı kesin biri olan elneny olsun.

Bu aDamin ayagi baya düzgün etebo ile ne alaka kardesler

Hey gidi hey eskiden tek mesajda 2 sayfa dolusu küfür okurduk, enflasyon orayı da vurdu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İsterseler gidip Kante'yi alsınlar. Sınıfta kaldılar. Son 24 saat kala hala sağdan soldan oyuncu dilenmek nedir ya. Gedson'a 10M ödemeyi göze alıyorsun madem, niye milletin ağız kokusunu çekiyorsunuz arkadaş. Böyle son güne bırakmak yerine scout ekibinin önerdiği birini 1 hafta önce alaydınız ya. Para mı yok, oyuncu mu yok.
10 milyon ödemeyi göze alabiliyorsak, 1 Eylül'den evvel iki tane taş gibi orta saha alabilirdik. Biz ne yaptık Dünya'daki son orta saha Gedson'u son güne kadar bekledik. Çünkü yüce imparatorumuz öyle buyurdu.

Geçen yil Josef için aynısını yazdım. Haklı çıktık bir çok kişi burda. Şimdi de aynısını elneny için yazıyorum. Tamamen ihtiyacımız olan oyuncu hem kesici, hem pasör kesinlikle alınmalı. Arsenal taraftarı bile takımda kalmalı görüşünde çoğunlukla. Şartlar zorlanmali. Gidip diawara ya felan 10 milyon bonservis vermektense bu transferimiz tecrübeli ve katkısı kesin biri olan elneny olsun.
Çok para çok.
Yıllığı 3.8'e geliyor uzun sözleşme istiyor.
Arsenal elden çıkarmak istiyorsa ödesin maaşının bir kısmını. Mezuda ödemesini biliyor.

Bu Veli Yiğit kripto fenerli sanırım. GS tv de ajan olarak çalışmış olabilir. Durmadan feneri yaliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt