Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.947
- 14.872
- 2.623
Abdürrahim Albayrak olsa bugün darbeye rağmen Gine’ye gider, yarın Diawara’ya teşekkür edip geri dönerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 milyon ödemeyi göze alabiliyorsak, 1 Eylül'den evvel iki tane taş gibi orta saha alabilirdik. Biz ne yaptık Dünya'daki son orta saha Gedson'u son güne kadar bekledik. Çünkü yüce imparatorumuz öyle buyurdu.İsterseler gidip Kante'yi alsınlar. Sınıfta kaldılar. Son 24 saat kala hala sağdan soldan oyuncu dilenmek nedir ya. Gedson'a 10M ödemeyi göze alıyorsun madem, niye milletin ağız kokusunu çekiyorsunuz arkadaş. Böyle son güne bırakmak yerine scout ekibinin önerdiği birini 1 hafta önce alaydınız ya. Para mı yok, oyuncu mu yok.
Oyuncuyu izleyen, takip etmiş birisi olarak Etebo ile alakalarının olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Sakatlık sorunu yaşamadığı sürece çok faydalı olacaktır. ♥Bu Diawarada bi Etebo havası sezdim, benzemezler umarım gelirse.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yönetime filan kızmasın kimse10 milyon ödemeyi göze alabiliyorsak, 1 Eylül'den evvel iki tane taş gibi orta saha alabilirdik. Biz ne yaptık Dünya'daki son orta saha Gedson'u son güne kadar bekledik. Çünkü yüce imparatorumuz öyle buyurdu.
Çok para çok.Geçen yil Josef için aynısını yazdım. Haklı çıktık bir çok kişi burda. Şimdi de aynısını elneny için yazıyorum. Tamamen ihtiyacımız olan oyuncu hem kesici, hem pasör kesinlikle alınmalı. Arsenal taraftarı bile takımda kalmalı görüşünde çoğunlukla. Şartlar zorlanmali. Gidip diawara ya felan 10 milyon bonservis vermektense bu transferimiz tecrübeli ve katkısı kesin biri olan elneny olsun.
Adam yazacağına resimle mesaj veriyorOcak ayına mı kaldı ne demek istiyor bu?