Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaslar transfer bugun son mu acaba?
images-81.webp

Bu saatten sonra zor gibi hakkımızda hayırlısı ama cidden bu transfer dönemleri beni yoruyor yemin ederim şaka yapmıyorum twittera girmekten boynum tutuluyor agrı çekiyorum şaka gibi.

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelsson transferine sevinmiştim ancak 7milyon'a 5 taksitle orta saha oyuncu alıp orada Marcao - Luyi - Alp ile devam etseydik be

Berkan ile Taylan daha fantastik oldu

Gerçekten orta saha transferi yapmayan istemeyen yapamayan kim varsa yazıklar olsun. Koskoca 2 sene boyunca bomboş olan orta sahaya 6 numara bile olmayan ve yeteneği kısıtlı Taylan’a güvenerek yola çıkartanlara yazıklar olsun. Bu dakikadan sonra yapılanma vs kimse bir şey demesin. Koskoca sene 1 tane defansif orta saha alamayıp içimizden halletmeyelim artık. Artık her yerde gerçek pozisyonunda 2 adam olsun. Bıktım.
benim anladığım 6 no hiç düşünülmedi 3 8 ile oynamak istedi hoca ama maçlar başlayınca taylan berkan o işi yapamadı bi şekilde gedsonu alırız onunla öyle böyle oynarız diye yine rahattı teknik ekip o işte yatınca ortalık karıştı son maçtaki bariz hatayla bi 6 no alalım yoksa çok sıkıntı yaşarız moduna geçtiler şu an kim varsa tırım tırım sorustuyoruz birini bulmak için fırsat transferi olayı elde patlaması muhtemel el bombasına dönüştü;her türlü takımı destekleriz ama böyle plansız yanlış kararları görünce herkes hayal kırıklığına ugrar gayet normal...

Elmas-Terim birlikteliğinin Cengiz-Terim birlikteliğinden fazlasını vadetmediğini görüyoruz sanırım. Bunları bir de FFP varken görmek lazımdı aslında. Herkes yapardı 25 milyon euro’ya bu transferleri.

Gedson’un 3 ay peşinde koşacaklarına, mesela bugün yalvar yakar oldukları Diawara’yla 15 gün önce görüşseler belki Avrupa Ligi’nde oynama şansı olacağı için kabul edecekti herif. Sadece senin dandik liginde oynamak istemiyor belki oyıncu.

Sizin yapacağınız transfere ayrı yapamayacağınız transfere ayrı koyayım onun bunun çocukları bu kadar mı zor bu iş hele o hoca olacak kişiyi hiç demiyorum bile hayatının son yıllarını rezil olarak geçirerek tarihe bu sefer ters anlamda ismini yazdırdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Küfür içermeyen güzel bir post

•quod erat demonstrandum•

Diawara esir tutuluyormuşya....
Nasıl anında ulaşıp bizim teklifi iletmişler de ret cevabını da almışlar acaba?

Bir de şöyle düşünün. Adam azılı darbecilerin elinde. Demezler mi hadi transfer yaptın, uçlan dolarları.
O nedenle kabul etmiyorum numarası yapmıştır 🙈 :hat: :hehe:

Yönetim ne yapıp edip elneny getirmeli. Gecen yıl Josefi almayıp ,bjk alınca olanları gördük. Takımın acilen defansif orta sahaya ihtiyacı var. Transfer yapılamaz ise pek bir şey beklemeyin bu seneden. Kasımpaşa maçında olduğu gibi her maç gol yiyen bolca pozisyon veren takım olarak devam ederiz. Bu kadar net bir gerçek varken transferin son gününe kadar o bölgeye transfer yapamayan yönetim ,üstelik Avrupa kupaları için liste zamanı da geçti. Rezalet başka birşey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt