- 8 Temmuz 2015
- 35.861
- 70.715
- 3.893
Merhaba arkadaslar transfer bugun son mu acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaslar transfer bugun son mu acaba?
Milli aralar bizim için kabus gibiVaran 1: BAY sakatlanmış.
Varan 2: Cicaldau covid çıkabilir.
benim anladığım 6 no hiç düşünülmedi 3 8 ile oynamak istedi hoca ama maçlar başlayınca taylan berkan o işi yapamadı bi şekilde gedsonu alırız onunla öyle böyle oynarız diye yine rahattı teknik ekip o işte yatınca ortalık karıştı son maçtaki bariz hatayla bi 6 no alalım yoksa çok sıkıntı yaşarız moduna geçtiler şu an kim varsa tırım tırım sorustuyoruz birini bulmak için fırsat transferi olayı elde patlaması muhtemel el bombasına dönüştü;her türlü takımı destekleriz ama böyle plansız yanlış kararları görünce herkes hayal kırıklığına ugrar gayet normal...Gerçekten orta saha transferi yapmayan istemeyen yapamayan kim varsa yazıklar olsun. Koskoca 2 sene boyunca bomboş olan orta sahaya 6 numara bile olmayan ve yeteneği kısıtlı Taylan’a güvenerek yola çıkartanlara yazıklar olsun. Bu dakikadan sonra yapılanma vs kimse bir şey demesin. Koskoca sene 1 tane defansif orta saha alamayıp içimizden halletmeyelim artık. Artık her yerde gerçek pozisyonunda 2 adam olsun. Bıktım.
Kufurun tam halini pm atarmisin knka not verecemdiawara gsyi turkiyeyi mi begenmiyorsun
elneny sen de git bebelere kenardan havlu salla. yedekte cüru
Gorokorso boz toroftor olorok golo otoroz kafasindanBunlar ağır gerizekalı yav sanki taraftar gelecek topçular için destekliyor Galatasarayı
Sizin yapacağınız transfere ayrı yapamayacağınız transfere ayrı koyayım onun bunun çocukları bu kadar mı zor bu iş hele o hoca olacak kişiyi hiç demiyorum bile hayatının son yıllarını rezil olarak geçirerek tarihe bu sefer ters anlamda ismini yazdırdı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elinden sakatlandi ya prblm olmazBay da sakatlanmış geriye keremin sakatlanması kaldı hadi bakalım
•quod erat demonstrandum•
Elinden sakatlandi ya prblm olmaz
Bu beyaz kar ama kirmizi yagarsa belki demek istemis sankiKışın mı gelir diyor