Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
işin kötü yanı bu sene rakipler pek eksik değilGeçen sezonun aynısı yine ortasahasız başlıyoruz sezona bir Gedson çok şey değiştirirdi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işin kötü yanı bu sene rakipler pek eksik değilGeçen sezonun aynısı yine ortasahasız başlıyoruz sezona bir Gedson çok şey değiştirirdi![]()
2020 demi takip etmeye basladin gsyi? Özbek tudor zamaninda nekadar harcamisiz? Simdi satis da yaptik diceksin kesinGalatasaray tarihinde bu dönem kadar net harcama yapılan bi dönem yok güzel kardeşim.
bu orta saha ile şaşırır mısınUefa da 0 çekersek o zaman gör
3 aydır kapılarının önünde yatiyoruz ya yüzsüz gibi. Sanki şu koca evrende başka hiç bir orta saha kalmadı biz hala adamların satmıyoruz dediği adamın pesindeyizDaha dememiş mi?
Dursun Başkan’ım 6 numaraya Fernando’yu almıştı. Transfer şov yapmıştı. Kulübü batırmıştı ama helal olsun.
Ben sadece yönetime değil, hocaya da yazıyorum bu durumu. Nelsson transferi de Gedson ısrarı da hoca isteği muhtemelen ama yönetimin de bir ağırlığı olmalı. FT desteği ile yönetime gelince böyle oluyor işte, tek kelime edemiyorsun.Yalnız herkes Nelsson konusundan yönetime vuruyor da Luyindama'ya çöp muamelesi yapıp ısrarla Nelsson'u isteyen hoca. Tabi diyorsanız ki yönetim hocaya "Stoper transferi yapmayacağız sen de Luyindama'yı oynatacaksın." demeliydi o zaman hak veririm.
Oyuncular iyi de ortada çukur var hepsi içine dusecekyarin transfer sezonu bitince buraya polyancilar dolar.
yok kadromuz söyle iyi, yok böyle iyi diye.
en cok ona sinir oluyorum.