Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, yavaş yavaş küfürleri saydırmaya başlayabiliriz galiba. Yarın transfer falan olmaz boşuna beklemeyelim.

Yalnız herkes Nelsson konusundan yönetime vuruyor da Luyindama'ya çöp muamelesi yapıp ısrarla Nelsson'u isteyen hoca. Tabi diyorsanız ki yönetim hocaya "Stoper transferi yapmayacağız sen de Luyindama'yı oynatacaksın." demeliydi o zaman hak veririm.
Ben sadece yönetime değil, hocaya da yazıyorum bu durumu. Nelsson transferi de Gedson ısrarı da hoca isteği muhtemelen ama yönetimin de bir ağırlığı olmalı. FT desteği ile yönetime gelince böyle oluyor işte, tek kelime edemiyorsun.

U21’de Ersin acayip kurtarışlar yaptı. Yalnız savunma fazia. Milli takımın geleceği daha da karanlık.

Ş Galatasarayin teklifini kabul etmeyen adamlari bana getirin yemin ederim 2 dakikada ikna ederim

Bu kulüpte vizyonsuz herif istemiyorum ya gerçekten bıktım. Serbay'a aşırı tilt oldum. Madem Galatasaray forması oynuyor her sene altyapıdan topçu alıp onu oynatalım ? 2021'de böyle bir şey kaldı mı ya. Adamlar her bölge için özel antrenör ve analist tutarken biz hala taraftarımızın etkisi, hocamızın şapkadan tavşan çıkartması, Arda'nın takımda abiliği gibi şeyler düşünüyoruz.

Geçen sene 2 gol ile takım şampiyonluğu kaybetti. Biz hala 2-0'dan sonra maçı bırakıyoruz. Abi hiçbir takıma hiçbir rakibine acımayacaksın 6-7 atabiliyorsan atacaksın. Geçen sene Bjk maçında 3-1'den sonra 15 dk top çevirdik Arda sağolsun. Galatasaray'ın potansiyelini niye ileriye götürmek yerine geriye çekiyorsunuz her sene.

Nellson, Berkan iyi transferde bu iki adam verilen parayla bir tane sağlam ortasaha alınırdı. Çok büyük hata oldu.

Fatih Hoca Gedson için Benfica ile hala konuşmaya devam ediyor mu ? Bir ara özel olarak görüşmeyi hoca gerçekleştiriyordu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt