Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim ilk seçildiğinde 10 günde transfer beklentisi oluştu o arada yönetime ve başkana epey ağır sözler söylendi.
Sonra aynı gün 3 transfer açıklandı, ardından bir kaç tane daha sürpriz genç transferler Başkan itibarını geri kazandı.

Şuan da yine başkana olan inanç ve güven sıfırlanmış durumda. Tek umudum başkanın yine güven tazelemek için ilerleyen saatlerde hiç beklenmeyen (veya en beklenen) güzel hamleleri yapılaması.

Zor biliyorum ama taraftar umudu işte.....

Anlasildi marcao luyi defans nelsson 6 olarak cikar maca. Sizin yapacaginiz ise ne demeli son güne birak transferi sonra heryerden hayir ye, korkarim son gün ikinci diagne kazik vari bir transfer gelebilir

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

simpsons-angry-mob.png

belmas 23.5 harcadın 1 orta saha alamadın istifa @burakelmas

Benfica yönetimi bize gulmustur sanırım bu herifler neden kapının önünden ayrılmıyor diye
Bence Benfica kıllandı;
"Ulan bu Gedson acaba gerçekten bu kadar iyi mi ki, bu adamlar 90 gündür kapımızda yatıyor bunun için" diye.
Bi göndermeyelim de deneyelim bunu dediler....

Açıklamak için niye milli maçın bitmesini bekliyorlar acaba?
hayir.

bence transfer pencere bitmeden yarin bir aciklama gelir.

ugrasdik ama hava sicakliklarindan dolayi yetisdiremedik diye... hala ugrasiyoruz ama zor gösüküyor. simdi olmazsa ocakta kesin falan fisman...

sonra polyancilar basar burayi.

Şu yabancı sınırlaması kime yaradı ? Herkes mağdur Tff kulüpler aleyhine ne kadar iş varsa yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt