Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.794
- 43.747
- 3.888
Btw Berghuis çok iyi adammış, alsak muhteşem olurmuş.
Maçı izlerken aynısını dedim hiç izlememistim daha önce herif baştan aşağı kalite kokuyor ghezzalin 2 gömlek ustu gibiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Btw Berghuis çok iyi adammış, alsak muhteşem olurmuş.
adamın sol ayak raket gibi maşallahBtw Berghuis çok iyi adammış, alsak muhteşem olurmuş.
Harbiden tek Keriz biz miyiz ?yok kanka, alemin kerizi biziz hala para oduyoruz.
Kim diyor?Gustavo Assuncao olabilir diyorlar ama oradan topçu gelene kadar 2 gün geçer
Gecen ki milli macta da (3 gun once) cok guzel ara paslari birakti. Topla iliskisi cok iyi.Btw Berghuis çok iyi adammış, alsak muhteşem olurmuş.
burhan'ın haberi altında onun ismi dönüyor. Hoş Burhan'ın haberi gerçek değil ya neyseKim diyor?
evet
zam bile yapılmıştır omaraOmar ile niye fesih edilmiyor veya askıya alınmıyor?
Oynama ihtimali var mı omarin?
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sağlam hesap falan yok kardeş. Fatih Terim in tutturamadığı transferleri kim bilecek. Neyin sağlamlığına bahsediyorsun? Hepsi bir şey söylüyor olursa ben söylemiştim diyor, olmazsa da transfer bu son anda anlaşılamadı deyip çıkıyorlar.Mendy yalan diyor özellikle Ligue1 hesabı sağlam bir hesap diye biliyorum. Acaba Leicester'dan Hamza Choudhury olabilir mi?