Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.680
- 3.688
- 698
Omar dahil mi 13 yabancı var şu an ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis naptın yasağın kalkışına kadar sayfaya f5 mi atıyordunLigue 1 türkçe yazdiysa mendy yalandir,konusmaya luzum yok
Btw Berghuis çok iyi adammış, alsak muhteşem olurmuş.
İmkan dahilinde bile değil bu çocuk morutandan da nelssondan da zor transfer hiç umitlenmeyin mucize olup gelirse fiorentina döneminin melosunu almış oluruz onun kadar da kudurtucu bir tarzı var ama dediğim gibi bence imkansız
Ayağı olan birisi gelsin işte sorgulamayalım abiAssuncao ya da Cajuste.
Hangisi gelsin?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
adam 2 golün içinde var, cica oyunda kalsa ve orta saha sağlam olsa belki 1 skor daha yapabilirdiMorutan’dan çok umutluyum ama orta saha olmazsa yalan olacak bu seneki performansı. Paşa maçındaki oyununu bile konuşamadık
@Keramettin TANRIVERDİİmkan dahilinde bile değil bu çocuk morutandan da nelssondan da zor transfer hiç umitlenmeyin mucize olup gelirse fiorentina döneminin melosunu almış oluruz onun kadar da kudurtucu bir tarzı var ama dediğim gibi bence imkansız
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 sezonda 26 sarı kart galiba , bizde az sert yapana direk kırmızı çıkıyor , bizim hakemler bayram ederGördüğüm tek sıkıntı 30 maçta ortalama 10 ve 12 sarı kart görmüş sezonluk epey yüksek bir ortalama.. Bir de kaptanmis heralde bu yaşta ilginç gerçekten ATM altyapısı çıkışlı olması da güzel..
Assuncao ismi daha guzelAssuncao ya da Cajuste.
Hangisi gelsin?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
gedson saçı var. gelsin
Zamanında Betiste de bu isimde bir adam vardı onu hatırlıyorum bir.
Frikik uzmanı.Zamanında Betiste de bu isimde bir adam vardı onu hatırlıyorum bir.
Yok,uyuyacaktim yasagim kalkmisReis naptın yasağın kalkışına kadar sayfaya f5 mi atıyordun