Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada forma muhabbeti baslamadan once kendi fikrimi beyan edim: Gustavo 10 numarayi alsin. Takimda ilk 11 de baslayan oyuncularin neredeyse hepsi cift haneli apuk sapuk numaralar ile oynuyor, kaleci haric dogru duzgun 2-11'e kadar olan sirt numaralari gormuyoruz.
gustavo kim

Bu arada forma muhabbeti baslamadan once kendi fikrimi beyan edim: Gustavo 10 numarayi alsin. Takimda ilk 11 de baslayan oyuncularin neredeyse hepsi cift haneli apuk sapuk numaralar ile oynuyor, kaleci haric dogru duzgun 2-11'e kadar olan sirt numaralari gormuyoruz.
Vilhena yetişir mi reis sence ?

Halil gayet formda tecrübe olayı da babelden falcaodan ders olur artık günümüz tecrübeyi değil gençliği açlığı istiyor

scout luk yapmışlığınıza saygım var ama futbol gençlik yada açlığa bakmıyor tamamen açlık ile tecrübeyi güzel harmanlamaya bakıyor gibi değilmi. Babel den falcao gibi tecrübelilerden verim almakta td nin işi.

..................muslera
boey nelsson marcao v.aanholt
....................assuncao
.........cicaldau...........berkan
morutan.........................kerem
.........................halil

O tüm sezon boyunca hem yerden hem hava topu mücadeleleri.

Artık ön liberolardan beklenen sadece hayvan gibi press yapıp önüne geleni yıkması değil.

Hocanın kafasında ışık Seri'den sonra yandı. Bana göre genç bir Seri aldık.

Hoca oyun planından vazgeçmiyor. Gedson gelse 3 tane 8 numara ile oynayacaktı olmayınca 6 numara alsa bile ayağı temiz regista tarzı 6 numara aldı. Bu demek oluyor ki pas oyununa devam. Bizi sevindirmesi gereken konu ise şu;

Son gün olsa dahi oyun planımıza uygun oyuncu alıyoruz. Öyle ezbere veya menajer önerisi 6 numara almıyoruz.
Bence önüne geleni yıksın

Önceden Avrupa'da gençleri oynatan kulüplere elendigimizde "Ulan adamlara bak çoluk çocukla ezdiler bizi" deyip imrenirdik. Şimdi ilk defa o tarzda bir kadro kurduk sayılır. Umarım bu sözü artık yabancı ekiplerin bize diyeceği bi takım oluruz.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bişi sorcam. Düşünün bi tartın öyle cevap verin

Kerem size itici geliyor mu?
Bana çok itici geliyor hem oyun stili hem vücut dili.

Bunu Marcao olayından önce de başlığına bir çok kez yazmıştım.

Böyle kafası farklı çalışan çıkarcı şark kurnazı tiplerden tam fb'lik topçu deriz ya heh o işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt