Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın yeni transferi Gustavo Assunçao'nun babası Paulo Assunçao, Atletico Madrid'te Arda Turan ile forma giymişti. Arda Turan, aradan geçen 9 sezonun ardından bu kez Paulo'nun oğlu Gustavo ile takım arkadaşı olacak.
Cocuga babanida sevmezdim süt oğlan muhamelesi yaparmi

Renktas kendi de sebep oluyor ilk attığı golde yaşadığı sevince bak bir de son zamanlarda olanlara ben oldum gözüyle baktığı hissediliyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaşadığı bana göre azbuz değil. Çok kötü bir görüntü. Ben sen veya başkası öyle bir durumda olsa nasıl bir tepki olurdu düşünemiyorum. He Marcao çıktı özür diledi filan. Uzatmamak lazım. Kerem’inde aklını başına alıp menajerini şutlaması gerekiyor.

Yaşadığı bana göre azbuz değil. Çok kötü bir görüntü. Ben sen veya başkası öyle bir durumda olsa nasıl bir tepki olurdu düşünemiyorum. He Marcao çıktı özür diledi filan. Uzatmamak lazım. Kerem’inde aklını başına alıp menajerini şutlaması gerekiyor.
Ben net vururdum zaten çok sakin bir adam sayılmam bence vurmadıgi için bu kadar içine dert oldu eminim vurmadıgina pişman olduguna

Renktas kendi de sebep oluyor ilk attığı golde yaşadığı sevince bak bir de son zamanlarda olanlara ben oldum gözüyle baktığı hissediliyor

Kendine haksızlık edildiğine inancının dışa vurumu .belliki çok içerlenmiş o olaya.kerem olayına şöyle bakılırsa iticiliği yok olur.kerem o gün karşılık olarak saldırsaydı bende itici bulabilirdim ,çocuk düşünüldüğü gibi pislik biri olsa kesinlikle tekme tokat o da dalardı.öyle yapmayan insan içine atar bi başarısında mimikle dışarı atar.keremde öyle yapmış.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Net bir soru soruyorum

Vilhena'nın gelecek olmasıyla ilgili ciddi bir kaynak var mı yoksa kendi kendinize mi konuşuyorsunuz

Lütfen Cevaplayın

Teşekkürler

Alpaslani daha sık izlemeye hazır olalım belli ki kaleci alamadık Ataberki de hoca istemiyor 3 yerli işini Berkanla çözeceğime ki kendisini severim ama henüz yeterli değil sürekli 11 oynamak için bir yabancıyla en kötü fesh eder Vilhenayi alıp alpaslani oynatirdim

seneye şu muslera isimli kalecimizden de kurtulmak nasip olur mu acaba

hiç zannetmem o sözleşmeyi bırakıp gideceğini ama bi umut

bizim yerli kalecilerle hic sansimiz yok malesef.

zaten milli takimdaki yerli kaleciler bakiyorum, en iyisi bence altay, oda dakika 97 üstüne gelen topdan gol yiyor.

irfancan da bence okadar iyi bir kaleci degil. bize musleranin genci lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt