Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.013
- 16.608
- 2.648
s ne olarak okunuyor
Cümleye bağlı, kuş içeriyorsa 18+
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s ne olarak okunuyor
Cocuga babanida sevmezdim süt oğlan muhamelesi yaparmiGalatasaray'ın yeni transferi Gustavo Assunçao'nun babası Paulo Assunçao, Atletico Madrid'te Arda Turan ile forma giymişti. Arda Turan, aradan geçen 9 sezonun ardından bu kez Paulo'nun oğlu Gustavo ile takım arkadaşı olacak.
Yaşadığı bana göre azbuz değil. Çok kötü bir görüntü. Ben sen veya başkası öyle bir durumda olsa nasıl bir tepki olurdu düşünemiyorum. He Marcao çıktı özür diledi filan. Uzatmamak lazım. Kerem’inde aklını başına alıp menajerini şutlaması gerekiyor.Renktas kendi de sebep oluyor ilk attığı golde yaşadığı sevince bak bir de son zamanlarda olanlara ben oldum gözüyle baktığı hissediliyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen Halil yabancı kontenjanı nedeniyle en kritik hamle ve çok potansiyelli malesef seneyede brentfordla uğraşacağız ve satmayacaklar muhtemelenHalil'in bonservisi de umarım seneye alabiliriz onda opsiyon olmaması biraz buruk bıraktı
Ben net vururdum zaten çok sakin bir adam sayılmam bence vurmadıgi için bu kadar içine dert oldu eminim vurmadıgina pişman oldugunaYaşadığı bana göre azbuz değil. Çok kötü bir görüntü. Ben sen veya başkası öyle bir durumda olsa nasıl bir tepki olurdu düşünemiyorum. He Marcao çıktı özür diledi filan. Uzatmamak lazım. Kerem’inde aklını başına alıp menajerini şutlaması gerekiyor.
Renktas kendi de sebep oluyor ilk attığı golde yaşadığı sevince bak bir de son zamanlarda olanlara ben oldum gözüyle baktığı hissediliyor
Sanmıyorum böyle bir şey olsun. Ama içten içe bir huzursuzluk var. Oda aşılır diye düşünüyorum.Bence kasti yönlendirme var Keremi bizden koparmak için, burda da buna çanak olanlarvar maalesef.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seneye şu muslera isimli kalecimizden de kurtulmak nasip olur mu acaba
hiç zannetmem o sözleşmeyi bırakıp gideceğini ama bi umut
sessegnon mu ?
Yani empati yapmak lazım. İtici filanlıkta bir durum görmedim şahsen. Geldiğinden beridir aynı sevinci yaşıyor adam. Tabii olaylardan önce de daha coşkulu yaşıyordu.Ben net vururdum zaten çok sakin bir adam sayılmam bence vurmadıgi için bu kadar içine dert oldu eminim vurmadıgina pişman olduguna
her ikisi demesele kaleciliğimi maaşı mı
pardon antuya yazacaktım rtaş
seneye şu muslera isimli kalecimizden de kurtulmak nasip olur mu acaba
hiç zannetmem o sözleşmeyi bırakıp gideceğini ama bi umut
Yabancı basında çıktı ilk sonra Ertan falan da girdi haberi kulübü önermiş bahonun takım zaten şaşırmam gelirseNet bir soru soruyorum
Vilhena'nın gelecek olmasıyla ilgili ciddi bir kaynak var mı yoksa kendi kendinize mi konuşuyorsunuz
Lütfen Cevaplayın
Teşekkürler