Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.815
- 43.773
- 3.888
Yaw madem ihtimal vardı bu dawarla dün niye adam akıllı uğrasilmadi 2 orta saha gelse efsane olurdu sezon uzun sakati cezalasi olacak sığ düşünmeyin
.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diawara da ön libero imiş
merkez olsa mantıklı bulurum ama bir defansif orta saha daha çok akla yatmıyor gibi
O Arapların bile kazıkladığı kek yönetim yok artık....Tolga Cigerciye 2 m euro vermis kulübüz her şey olabilir.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yeni transferimiz bu sene maçları tribünden izleyip takıma alışacakBu altı olayı nedir ya. Kapta gelmedi daha ne olcak?
Gustavo teknik kapasitesiyle önde de oynayabilir gibi duruyor, izleyenler daha iyi yorumlayacaktır. Her şeyi geçtim Gustavo'nun maliyeti söylendiği gibiyse rotasyonda da kullanabilir, gelişimini sağlayabiliriz bir yandan. Çok çeşitli ve sağlam rotasyonlu bir orta sahamız olur eğer Diawara da gelirse.diawara da ön libero imiş
merkez olsa mantıklı bulurum ama bir defansif orta saha daha çok akla yatmıyor gibi
kiralamak üzereymişizYani ne demek istemiş?
8de oynuyormuş, Gedson yerine yani.diawara da ön libero imiş
Salgın sebebi ile ziyaretçi falan almıyorlar sanırım florya ya.agalar beyler almanyadan ilk kez istanbula geldim. Gs halen florya da mi antreman yapiyor? oraya gidersem futbolcularla fototaf yapmak mümkünati varmi? ve saat kacte antreman yapiyorlar?
yardim edecek yok mu?
Yine Florya ama covid yüzünden topçu görmen mümkün değil diye biliyorum eskide kaldı o iş renkdaş malesefagalar beyler almanyadan ilk kez istanbula geldim. Gs halen florya da mi antreman yapiyor? oraya gidersem futbolcularla fototaf yapmak mümkünati varmi? ve saat kacte antreman yapiyorlar?
yardim edecek yok mu?