Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
agalar beyler almanyadan ilk kez istanbula geldim. Gs halen florya da mi antreman yapiyor? oraya gidersem futbolcularla fototaf yapmak mümkünati varmi? ve saat kacte antreman yapiyorlar?

yardim edecek yok mu?

diawara da ön libero imiş

merkez olsa mantıklı bulurum ama bir defansif orta saha daha çok akla yatmıyor gibi
Gustavo teknik kapasitesiyle önde de oynayabilir gibi duruyor, izleyenler daha iyi yorumlayacaktır. Her şeyi geçtim Gustavo'nun maliyeti söylendiği gibiyse rotasyonda da kullanabilir, gelişimini sağlayabiliriz bir yandan. Çok çeşitli ve sağlam rotasyonlu bir orta sahamız olur eğer Diawara da gelirse.

Gedson konudışı olursa icimde kalan 3 oyuncu olacak.
Van de Beek
Berghuis
Vilhenna
Bu 3 oyuncunun da imkani varmis.

Diawarra için yogun ugras varmis :sarıkalp::kırmızıkalp:

agalar beyler almanyadan ilk kez istanbula geldim. Gs halen florya da mi antreman yapiyor? oraya gidersem futbolcularla fototaf yapmak mümkünati varmi? ve saat kacte antreman yapiyorlar?

yardim edecek yok mu?
Salgın sebebi ile ziyaretçi falan almıyorlar sanırım florya ya.

yardim edecek yok mu?
Yine Florya ama covid yüzünden topçu görmen mümkün değil diye biliyorum eskide kaldı o iş renkdaş malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt