Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi numara aldi, belli mi?
2022 numaralı formayı giyecek gibi görünüyor

E-x_RxHWQAYVFlF

Sezon ortasında devre arasına kadar ne kadar az puan kaybıyla gidersek o kadar iyi olur demeye başlarız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi transferi kapattığımızı düşünüyorum bu saatten sonra. O yüzden yangın tayfayı Stat isim sponsoru için yangına davet ediyorum. Burak Elmas bu konuda benden ciddi eksi yedi.
Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. arasında devam eden pazarlama, reklam ve tanıtım amacıyla isim hakkı sözleşmesinin yürürlük süresinin 2020-2021 futbol sezonlarını kapsayacağı ve 2020-2021 yılı futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır. Bu anlaşma gereği Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketimize 2020-2021 sezonu için 30 milyon TL ödenecektir.
Kap açıklaması çok net eğer bu kap açıklaması yalan yada eksik değilse bizim stadın adı şu anda Türk Telekom değil ve TT'nin bedava reklamını yapıyoruz. Transfer sezonu olduğu için onlarla ilgilenildi falan ama artık bittiğine göre bu konuda tatmin edici bir açıklama şart. Transfer için özellikle bazı hamlelerden sonra bana da ders oldu ve transfer konusunda yangın yapmaya karşıyım ama bu konuda her türlü yangın yapılmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt