- 30 Ağustos 2009
- 30.270
- 20.275
- 2.593
İnsanın Behlül olası geliyor.Yeni yengemizEkli dosyayı görüntüle 138252
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanın Behlül olası geliyor.Yeni yengemizEkli dosyayı görüntüle 138252
Yeminle öyleSaçlar Gedson
Surat Garry e benziyor bu elemanın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yeni yengemizEkli dosyayı görüntüle 138252
2022 numaralı formayı giyecek gibi görünüyorhangi numara aldi, belli mi?
Yengen o senin yengen yengen!!
Ben de diyorum bjk transferleri neden erkenden bitiyorÇocuğa müzeyi gezdirdik heralde bu kadar geç kaldığına göre
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kap açıklaması çok net eğer bu kap açıklaması yalan yada eksik değilse bizim stadın adı şu anda Türk Telekom değil ve TT'nin bedava reklamını yapıyoruz. Transfer sezonu olduğu için onlarla ilgilenildi falan ama artık bittiğine göre bu konuda tatmin edici bir açıklama şart. Transfer için özellikle bazı hamlelerden sonra bana da ders oldu ve transfer konusunda yangın yapmaya karşıyım ama bu konuda her türlü yangın yapılmalıdır.Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. arasında devam eden pazarlama, reklam ve tanıtım amacıyla isim hakkı sözleşmesinin yürürlük süresinin 2020-2021 futbol sezonlarını kapsayacağı ve 2020-2021 yılı futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır. Bu anlaşma gereği Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketimize 2020-2021 sezonu için 30 milyon TL ödenecektir.