- 22 Ağustos 2010
- 33.220
- 38.180
- 3.033
Varsın kazanmasin. İlk onbiri toplam 9 milyon Euro maaş alan, 23 yaş ortalamalı, potansiyelli bir GS > Türk futbolu.Bu takım derbi maçı kazanabilecekmi bu genç kadroyla çok merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Varsın kazanmasin. İlk onbiri toplam 9 milyon Euro maaş alan, 23 yaş ortalamalı, potansiyelli bir GS > Türk futbolu.Bu takım derbi maçı kazanabilecekmi bu genç kadroyla çok merak ediyorum
UEFA onlari yakinda tokatlar insallah.Bu arada bu soktumun ffp için geçen sezon 100 bin euroların hesabını yapıyorduk. Bu kuşların hala anlaşması yok muydu? 10 milyon euro içerde gözüküyor ki bu sadece gözüken kısım.
Cicacldau'yu 433'ün sağ içi olarak kullanmak yerine direk forvet arkası olarak kullanmalıyız bence. Adam golü inanılmaz kokluyor. Forvetin açtığı alanlara acayip sinsice girebiliyor.
Cicacldau'yu 433'ün sağ içi olarak kullanmak yerine direk forvet arkası olarak kullanmalıyız bence. Adam golü inanılmaz kokluyor. Forvetin açtığı alanlara acayip sinsice girebiliyor.
Hepsi iyi oyuncular ama şu yazdığın kadroya yanlarına birde sezon sonu gol istatistiklerini yazarmisin. Sanki çok bastiricaz ama gol zor atacakmisiz gibi geliyor bana_____________ Gustavo
Morutan_Cicaldau_Berkan_Kerem
______________Halilinho
Tam La Liga hattı Be... Hepsi de çevik, dinamik ve teknik.
Bu takım derbi maçı kazanabilecekmi bu genç kadroyla çok merak ediyorum
Peki neden cok kart gormus? Sert mi zamanlama hatasi mi?Hiç gerek yok renktas fiziği göründüğü kadar güçsüz değil ikili mücadelelerde agresif yikilmiyor bir de mevkisini çok iyi biliyor oyun aklıyla top kestiği için genelde ikili mücadeleye girmesine bile çok gerek kalmıyor Fernando da öyleydi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben eski dönem maçlarını çok severim Melonun bizde olduğu dönemler Ronaldinhoya karşı penaltı da kaleye geçtiği bir video vardı ondan sonra o dönem maçlarını incelemiştim Melonun 95 doğumluyum 27 yaşına geldim sayılır futbolun eski halini de hatırlamak için fena bir yaş değilProfildeki gibi 25sen melo racingte oynarken sen 11-12 yasindaymissin burkay kardeş nasıl o döneme hakim olabildin ?
Sasa Ilic v2Cicacldau'yu 433'ün sağ içi olarak kullanmak yerine direk forvet arkası olarak kullanmalıyız bence. Adam golü inanılmaz kokluyor. Forvetin açtığı alanlara acayip sinsice girebiliyor.
Sert renktas top çalarken adamın canını alacak gibi dalıyor vicdansız lig de uyarmak lazım cat cat iki sarıyı çıkarır bizim eyyamcilarPeki neden cok kart gormus? Sert mi zamanlama hatasi mi?
o pozisyonlar arasında nerede oynattığın farketmez önemli olan o oyunun bu dediklerine uygun oynanması
mesela klaasen iç oynadı ama her atakta ceza alanında gol arıyordu dün
cica ile santrafor uyumu çol önemli burada
Ben eski dönem maçlarını çok severim Melonun bizde olduğu dönemler Ronaldinhoya karşı penaltı da kaleye geçtiği bir video vardı ondan sonra o dönem maçlarını incelemiştim Melonun 95 doğumluyum 27 yaşına geldim sayılır futbolun eski halini de hatırlamak için fena bir yaş değil
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yunus'u aldın konuş şimdi tabiAdana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "4 büyükler içinde en iyi transferleri Beşiktaş yaptı."
La liga çok severdim NTV li yıllar Nihat kovacevic karpin çocukken artık evde maç izlememden gına gelmişti ailem TV 8 de de Premier lig yayinlanirdi hatta öncesinde o da NTV deydi sanırımBaşkası yazmış olsa zaten direk kafa yapardım da sen yazınca cidden merak ettim eski dönemi açıp izledin mi diye bu kadarıni da beklemiyordum doğrusu helal olsun..
Yalnız kazanamayınca işin sonu bu topçuları niye aldılar döner işVarsın kazanmasin. İlk onbiri toplam 9 milyon Euro maaş alan, 23 yaş ortalamalı, potansiyelli bir GS > Türk futbolu.