Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicacldau'yu 433'ün sağ içi olarak kullanmak yerine direk forvet arkası olarak kullanmalıyız bence. Adam golü inanılmaz kokluyor. Forvetin açtığı alanlara acayip sinsice girebiliyor.

o pozisyonlar arasında nerede oynattığın farketmez önemli olan o oyunun bu dediklerine uygun oynanması

mesela klaasen iç oynadı ama her atakta ceza alanında gol arıyordu dün

cica ile santrafor uyumu çol önemli burada

Cicacldau'yu 433'ün sağ içi olarak kullanmak yerine direk forvet arkası olarak kullanmalıyız bence. Adam golü inanılmaz kokluyor. Forvetin açtığı alanlara acayip sinsice girebiliyor.

Tahminimce 6 no alma sebebinden biri bu olabilir.çünkü lig maçlarında gol pozisyonlarının içindeydi hatta bi topu direkten döndü yanlış hatırlamıyorsam

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

_____________ Gustavo
Morutan_Cicaldau_Berkan_Kerem
______________Halilinho

Tam La Liga hattı Be... Hepsi de çevik, dinamik ve teknik.
Hepsi iyi oyuncular ama şu yazdığın kadroya yanlarına birde sezon sonu gol istatistiklerini yazarmisin. Sanki çok bastiricaz ama gol zor atacakmisiz gibi geliyor bana

Profildeki gibi 25sen melo racingte oynarken sen 11-12 yasindaymissin burkay kardeş nasıl o döneme hakim olabildin ?
Ben eski dönem maçlarını çok severim Melonun bizde olduğu dönemler Ronaldinhoya karşı penaltı da kaleye geçtiği bir video vardı ondan sonra o dönem maçlarını incelemiştim Melonun 95 doğumluyum 27 yaşına geldim sayılır futbolun eski halini de hatırlamak için fena bir yaş değil

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Murat Sancak'a futbol ve tarih dersi gerekiyor.
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Hatırlar mısınız Galatasaray'da Jardel vardı. Fatih Terim oyun düzenini onun üstüne kurmuştu. Balotelli şimdi hep orta sahaya kadar top almak için gelince zorlanır. Bu da doğaldır." (A Spor)

o pozisyonlar arasında nerede oynattığın farketmez önemli olan o oyunun bu dediklerine uygun oynanması

mesela klaasen iç oynadı ama her atakta ceza alanında gol arıyordu dün

cica ile santrafor uyumu çol önemli burada

Sağ iç olarak kullandığın oyuncudan ekstra savunma eforu beklersin. Gerektiğinde beke bile yardım etmesi gerekir. Cica'yı bu şekilde kullanırsak hücumdaki efektifliğini çok azaltmış oluruz bana göre.

Ben eski dönem maçlarını çok severim Melonun bizde olduğu dönemler Ronaldinhoya karşı penaltı da kaleye geçtiği bir video vardı ondan sonra o dönem maçlarını incelemiştim Melonun 95 doğumluyum 27 yaşına geldim sayılır futbolun eski halini de hatırlamak için fena bir yaş değil

Başkası yazmış olsa zaten direk kafa yapardım da sen yazınca cidden merak ettim eski dönemi açıp izledin mi diye bu kadarıni da beklemiyordum doğrusu helal olsun..

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "4 büyükler içinde en iyi transferleri Beşiktaş yaptı."

Başkası yazmış olsa zaten direk kafa yapardım da sen yazınca cidden merak ettim eski dönemi açıp izledin mi diye bu kadarıni da beklemiyordum doğrusu helal olsun..
La liga çok severdim NTV li yıllar Nihat kovacevic karpin çocukken artık evde maç izlememden gına gelmişti ailem TV 8 de de Premier lig yayinlanirdi hatta öncesinde o da NTV deydi sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt