Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahsi fikrim.

Bence Gedson okadar Galatasarayda oynayacam, salin beni falan demiyordur. Rosierle karsilastirirsak, Rosier daha cok istekleydi ve maasindan bile 800.000 euro kesti ve bonservise ekledi (eger dogruysa).

Gedsonda, Galatasaray olursada olur olmasada olur diye dusunuyor, diye tahmin ediyorum. Zaten Benficada kalmiyacak 1-2 sene icinde.

Yani buyuk liglerden, Gedsona ilgi gosterilirse bence net gider. Rui de zaten kulubun menfaatlarine dusunmek zorunda, sirf Terimle kankayim diye Gedson gibi islenmemis wonderkidi ucuza salmaz, cunku yakin zamanda baskan secimi olacak.

@Umut Gül

Benim Avrupa ilk 11 tercihim :

Muslera

Nelsson - Luyindama - Marcao

Boey - Taylan - Cicaldau - Baris YIlmaz

Morutan - Mostafa - Kerem

Boey ve Baris Yilmaz ikiside net kosucu. Baris defansif olarak iyi mi bilmiyorum ama kesinikle kosucu bir kardesimiz.​

isimler vs güzelde , 3lü defans beni çok korkutan bir düzen bizim takım için. Keşke tutsada kalabalık hücüm izlesek

Babelin Oyuncular arasında gruplaşmaya yol açtığını düşünüyorum Bunu bilerek yapmıyor bence yani kötü bir niyet olduğunu sanmam ama daha sosyal oyuncuları etrafında topluyor.

Mesela niye Muhammet yanında yok?
Dikkat edersiniz marcao Kerem’e koşup kırmızı gördükten sonra direk babelin yanına gidip bir şeyler söylemişti.

Bu sadece bir tespitden ibaret elbette, Oyuncular arasına nifak sokan biri olduğunu düşünmüyorum.

•quod erat demonstrandum•

isimler vs güzelde , 3lü defans beni çok korkutan bir düzen bizim takım için. Keşke tutsada kalabalık hücüm izlesek
Avrupa kadromuzda net bir 6 numara yok. Ya 3lu defansa gecmeliyiz ya da stoperlerden birini ortasahaya almaliyiz. Berkan ve Taylan malesef ikiside su ana kadar yetersiz. Avrupa maclarinda 4lu savunma Taylan/Berkanla isimiz zor.

Arkadaşlar bu ffp engeline bir tek bizim takım mı takıldı ya? Cezada aldık. Kuşlar nasıl yırtı bundan

Avrupa kadromuzda net bir 6 numara yok. Ya 3lu defansa gecmeliyiz ya da stoperlerden birini ortasahaya almaliyiz. Berkan ve Taylan malesef ikiside su ana kadar yetersiz. Avrupa maclarinda 4lu savunma Taylan/Berkanla isimiz zor.
%100 katılıyorum. 2 Eylül'e bir hareket olmayışında sırf bu yüzden çok kızmıştım.
Ben Marcao'yu 6 ya devşirecekmiş gibi düşünüyorum. Takımdaki başka kimse o agresifliğe sahip değil (ayağıda kötü değil Marcao'nun vede)

2 aydir eylül diyon hoca hani nerede dıransferler

Bir haftasonunuz var o da milli takım arası yüzünden heba oluyor , bize ne Cebelitarık maçından

Babelin Oyuncular arasında gruplaşmaya yol açtığını düşünüyorum Bunu bilerek yapmıyor bence yani kötü bir niyet olduğunu sanmam ama daha sosyal oyuncuları etrafında topluyor.

Mesela niye Muhammet yanında yok?
Dikkat edersiniz marcao Kerem’e koşup kırmızı gördükten sonra direk babelin yanına gidip bir şeyler söylemişti.

Bu sadece bir tespitden ibaret elbette, Oyuncular arasına nifak sokan biri olduğunu düşünmüyorum.

•quod erat demonstrandum•
Doktor bey adam milli takımda yav

son gune kadar gedson gelirmi diye beklersek büyük kazık yiyebiliriz hoca alternatifte bakmıyor belliki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt