Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Nur Çebi: "Bütçeniz 65 milyon avro, limitiniz 30 milyon avro. Hala gönderemediğimiz futbolcularımız var. Adamın maliyeti 20 milyon avro olmuş, 'Gideceğim.' diyor, son gün gitmiyor."

Ahmet Nur Çebi: "Sen buradan 4 milyon avro maaş alırken sana birisi 400 bin avro veriyor. Önce bir utan."

:LOL:

Transferi kapadiysalar ciksinlar aciklasinlar ya bizde burda beklemeyelim bosuna Hocanin dedigine gore buralar yanmasi lazimdi Bosuna mi bekledik Eylul Eylul nerde bu Eylul.

Ahmet Nur Çebi: "Bütçeniz 65 milyon avro, limitiniz 30 milyon avro. Hala gönderemediğimiz futbolcularımız var. Adamın maliyeti 20 milyon avro olmuş, 'Gideceğim.' diyor, son gün gitmiyor."

Ahmet Nur Çebi: "Sen buradan 4 milyon avro maaş alırken sana birisi 400 bin avro veriyor. Önce bir utan."

:LOL:
Şu açıklamaları görünce aklıma direkt MC geldi. Aynısı yemin ederim.
Nasıl bir beladan kurtulmuşuz yav biz.

Ne satması yahu ömürlük kullanırım ben o çocuğu, önce bi alalım boşverin satmayı, onun yerini o kalitede doldurman için 30-40 milyon para lazım.
Aynen, %50 ile anlas. Gerekirse satma, 30 milyon civari teklif gelirse de satarsin. Porto, Telles'i satmadi da ne kaybetti?

Barış Alper in Belçika maçındaki oyununa bi bakın, görüntüleri bi inceleyin
70. dakada oyundan çıkarmış Tolunay. Kimler yönetiyor milli takımlarımızı bi anlayın

Tüm gücümüzü Gedsona harcicaz galiba diğerlerini unutalım bence
Bence en kötü ihtimal, en azından bir kaleci alırız ya. Tüm olay Gedson'a kilitlenmiş gibi görünüyor. Ona ayrılacak bütçe, limit konusu vb, diğer hamlelerin önünü tıkıyor olabilir.

Hatta bence MM'in transferi bile bu yüzden planlandı. Oradan gelecek nakit düşünülüyordu belki de. Olmayınca işler karıştı.

Barış Alper in Belçika maçındaki oyununa bi bakın, görüntüleri bi inceleyin
70. dakada oyundan çıkarmış Tolunay. Kimler yönetiyor milli takımlarımızı bi anlayın
Boşver yav, daha iyi. Sakatlanır filan, Allah korusun. Türk milli takımlarında oyuncularımızın oynamaması oynamasından daha değer katar. Milli takımı izleyenler, adamı alacağı varsa da almaz.

O değil de, bu Alpaslan'ın FB'li olduğuna emin miyiz. Ben gelmeden bu adamın FB'li olduğunu düşünüyordum ama bana verdiği izlenim yeteneklerinden bağımsız olarak kırk yıllık GS'li gibi.

Geldiginde yaptigi acikladan belli ya galatasarayli olmadigi. Büyük klube geldigim icin mutluluyum falan diyordu. Ayni kalibredeki aytac cocuklugumdan beri tuttugum falan diyerek konusuyordu.

O değil de, bu Alpaslan'ın FB'li olduğuna emin miyiz. Ben gelmeden bu adamın FB'li olduğunu düşünüyordum ama bana verdiği izlenim yeteneklerinden bağımsız olarak kırk yıllık GS'li gibi.

Yahu şu kırk yıllık Gsli muhabbetleri falan sıkmadı mı artık??? Fanatik hasta ölümüne gsli Arda Turan'ın söğüşçülüğünü görüyoruz. Geçin bunları.
İstiyorsa evinde kartal yada kanarya besleyen, akvaryumunda hamsi besleyen biri olsun. Sahaya çıktığı an o forma terliyor mu, istediklerimi veriyor mu ben ona bakarım. Gerisi fasa füso. Galatasaray altyapısından yetişmiş türlü türlü huyu olan bir arkadaşın bize karşı tavrıda ortada. Futbol artık para işi.Parasını alınca bir taraflarını bile satarlar.

Bence en kötü ihtimal, en azından bir kaleci alırız ya. Tüm olay Gedson'a kilitlenmiş gibi görünüyor. Ona ayrılacak bütçe, limit konusu vb, diğer hamlelerin önünü tıkıyor olabilir.

Hatta bence MM'in transferi bile bu yüzden planlandı. Oradan gelecek nakit düşünülüyordu belki de. Olmayınca işler karıştı.
Aynen katılıyorum aynını bende yazdım

E-b0tmeX0AIXPrA
Yeni 6 numara Melcao

Ahmet Nur Çebi: "Geçenlerde Ulienberg diye bir danışman, Sergen hocamızın el kol hareketlerini gündeme getirerek mesaj vermeye çalışmış. Gitsin Almanya'da bakalım onu böyle isim vererek konuşturuyorlar mı? Burada art niyet arıyoruz. MHK başkanını göreve davet ediyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt