Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romanya milli takımında dorin rotaiu covid çıkmış Morutani cagirsalar sevinirdim herhalde maça yetişmez diye cagirmadilar

Son 2 gün artık Gedson mu olur Dieng mi ya da bir başkası bir orta saha gelir herhalde inşallah gelir yoksa Taylan'la Berkan'la gitmez koca sezon

Bu durumda hata payı o an ki yönetim ve teknik heyetlerde de var renktaş. Scout ekibi illa ki bir çok oyuncu öneriyor, yönetim ve teknik heyeti bu konuda ikna etmeleri gerek orası da ayrı mevzu ama son yıllarda ki yöneticiler malesef o zihniyette olmadı. Falcao mevzusu mesela, FT sanırım onu istememişti o tarz haberler vardı, taraftara gösteri yapayım ayağına yönetim gitti bi Florya'yi vermediği kaldı Falcao'ya örneğin. Oysa scout ekibi zamaninda Haaland'ı da önerdi. O önerilere bütçe yaratabilmek, o önerileri dikkate almakta yönetimlere bakıyor malesef.
Iyide o vakit scout ekibi neden görevde kaliyor? Adamlar arasin bulsun, sonra hoca veya yönetim yok sizin söylediniz adami almaya gerek duymuyoruz desin, biz ne diye ozaman bu ekibe bosa para harciyoruz?

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_20210905_085648.webp

Ben Gedson'un geleceğine hiç ihtimal vermiyorum. Bence adı hiç geçmemiş biri gelecek

3-0 kazandik uzun suredir ilkdefa Galatasarayli bir futbolcu gol atti en son kim atmisti beyler milli takimda galatasarayli.

'Fizik' i sadece 'Kalıp' olarak görürsen öyle tabii. Ancak tam karşılığı olmasa da 'Atletik yetenek' anlamında kullanılır; tempo-dayanıklılık, dar alanda çabukluk gibi kavramları da içerir...

Atalay, sıska olduğu için değil, hımbıl olduğu için bu seviyelerde tutunamaz. Dünyada futbol aklı en yüksek futbolcu olsa ne fayda?..
Tamam hımbıllığını atmasını istiyoruz biz de, zaten onu da yapamazsa kaybolur gider. Senin benim gördüğümü antrenörler de illaki görüyordur ama kendisi çalışmadıkça biz istediğimiz kadar dert edelim.

eylül eylül dediler ama cidden kimseyi almadan kapatırsak transferi hiç şaşırmam bunlardan beklenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt