- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Kendine mukayyet ol. Sana sabrı öneriyorum.Yuh ya oha ya, hemen çöp demeler başladı nah çöp bu kadro. Atılmam yakındır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine mukayyet ol. Sana sabrı öneriyorum.Yuh ya oha ya, hemen çöp demeler başladı nah çöp bu kadro. Atılmam yakındır
Sezai repliğini söyledim farz etGöztepe İrfan için 2,5 +Yedlin’i istemiş. Yasaklı kaynağa göre.
paramız kaldıysa bence güzel teklifGöztepe İrfan için 2,5 +Yedlin’i istemiş. Yasaklı kaynağa göre.
Normalde yok sayıp geçiyordum ama gözümden kaçmış bu arkadaş. Valla ayıp ya 2 transfer daha görecek diye koca kadroyu çöp yapıyor adam.Kendine mukayyet ol. Sana sabrı öneriyorum.
Ya sana ne kardeşim. Kadroya genil olarak bakıyorum ve bana çöp geliyor.Galatasaray oyuncularına çöp diyenler duruyor ben gidiyorsam gideyim zaten. Yazık sizin gibi taraftara.
Maas farki buyukNabil dirsr gibi cöpü alan kasimpasa babeli almiyor demekki...
Bu kadro çöp değil elbette ama ciddi eksikleri var. Orta sahada o kadar net bir eksiklik var ki bu eksiklik hem savunmada hem de hücuma çıkışta ciddi derecede etkiliyor takımı. Açıkçası ben bu kadronun bütün unsurlarıyla kendi potansiyelinde performans vermesi halinde bile Avrupa için yetersiz kalacağını, ligde de büyük problemler yaşayacağını düşünüyorum.
1 saniye düşünülmesinGöztepe İrfan için 2,5 +Yedlin’i istemiş. Yasaklı kaynağa göre.
Yabancı sınırı değişmeyecekse yerli kaleci ekmek gibi su gibi lazım olacak. Şimdiden gelecek sene için yatırım bile yapılabilir bu konuda. İrfan mı olur başkası mı olur scout bilir onu tabii.irfana falan 2.5 falan vermeyelim direk kaleye gelip geçmeyecekse! bekleyecekse zaten o da kaleciliği unutur.. orta sahaya kullanalım biri ikiyi.. sıralama karışmasın sonra para kalmaz..