Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okayı bende çok iyi bulmuyorum ama dc olarak bence denenebilir.. en azından savruk değil hava topları hiç fena değil.. oyunda kurar..

bence 6 numara alacağız. Avrupaya olmadı ama Türkiye için alırlar bence

Hapı yuttuk hoca,babelide listeye yazmış satacak olsa yazmazdi herhalde

Galatasaray oyuncularına çöp diyenler duruyor ben gidiyorsam gideyim zaten. Yazık sizin gibi taraftara.
Ya sana ne kardeşim. Kadroya genil olarak bakıyorum ve bana çöp geliyor.
Senin gibi polyanna mi olayım.
Onu bunu hoplatacağız mükemmel kadro mu diyelim.
Aynı işi terime yaptınız. Leş oynatıyor dedik, kötü taktisyen dedik yok şu kadar şampiyonluğu var dediniz.
Takıma zarar veriyorsunuz kardeşim. Gerçekleri görünce de iş işten geçmiş oluyor. Sonra kanaat önderi gibi biz demiştik demeye getiriyorsunuz.

Kadroda hepi topu futbolcuya benzer 7-8 kişi varsa kadro maalesef çöptür.

irfana falan 2.5 falan vermeyelim direk kaleye gelip geçmeyecekse! bekleyecekse zaten o da kaleciliği unutur.. orta sahaya kullanalım biri ikiyi.. sıralama karışmasın sonra para kalmaz..

Nabil dirsr gibi cöpü alan kasimpasa babeli almiyor demekki...

Konuşuldu mu bilmiyorum ama Akbaba antrenmana çıkmamış bugün. Sanırım kurtuluyoruz.

Bu kadro çöp değil elbette ama ciddi eksikleri var. Orta sahada o kadar net bir eksiklik var ki bu eksiklik hem savunmada hem de hücuma çıkışta ciddi derecede etkiliyor takımı. Açıkçası ben bu kadronun bütün unsurlarıyla kendi potansiyelinde performans vermesi halinde bile Avrupa için yetersiz kalacağını, ligde de büyük problemler yaşayacağını düşünüyorum.

babıl gitmez.. babıl açısından emlak yatırımı lazım....bizim açımızdan kanat rotasyonu yetersiz kuru gittikten sonra.. kuru girip babıl çıkmalıydı iki ay önce..

Bu kadro çöp değil elbette ama ciddi eksikleri var. Orta sahada o kadar net bir eksiklik var ki bu eksiklik hem savunmada hem de hücuma çıkışta ciddi derecede etkiliyor takımı. Açıkçası ben bu kadronun bütün unsurlarıyla kendi potansiyelinde performans vermesi halinde bile Avrupa için yetersiz kalacağını, ligde de büyük problemler yaşayacağını düşünüyorum.

Uefa'da 3. olalım yeterli bu sene için. Bizim de adımlarımız büyük ihtimal buna göre atılıyor.

irfana falan 2.5 falan vermeyelim direk kaleye gelip geçmeyecekse! bekleyecekse zaten o da kaleciliği unutur.. orta sahaya kullanalım biri ikiyi.. sıralama karışmasın sonra para kalmaz..
Yabancı sınırı değişmeyecekse yerli kaleci ekmek gibi su gibi lazım olacak. Şimdiden gelecek sene için yatırım bile yapılabilir bu konuda. İrfan mı olur başkası mı olur scout bilir onu tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt