Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.660
- 7.071
- 718
Falcao'nun oynadığı 2.468 dakikaya karşın 1.715 oynamış Samatta. Falcao 3 asist yapmış bir de. Aradaki 52 milyona sayarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao'nun oynadığı 2.468 dakikaya karşın 1.715 oynamış Samatta. Falcao 3 asist yapmış bir de. Aradaki 52 milyona sayarım.
evet Burnley transferi son anda olmadi Newcastle da istedi baya.İngileteredeki haberlere baktım deadlineda burnley çok uğraşmış ama olmamış adamı hiç edeceklerine yıllık 2.5 verelim barkley kimmiş göstersin herkese
Takım bulamıyordu diye ağlıyordu en son. Oğlu niye kimse seni istemiyor filan demiş. Bana duygu sömürüsü gibi geldi ama...Jack Wilshere ne alemde? Biraktimi futbolu?
Sponsor hastemize boşu boşuna para ödemiş olmamak için F....o'nun yerini doldurmaya çalışıyor olabiliriz.Jack Wilshere ne alemde? Biraktimi futbolu?
Offff Misir'da maaslar o kadar yuksek mi?İsmi geçenlerin biraz videolarına baktım (hiç transfer gözüyle izlemediğim için ve Premier Lig maçlarını izleyemediğim için)
Barkley - sakatlık listesi transfermarktta düşündürücü - chelseade 11 aston villada 9 maç kaçırmış. videolarda tam defansif OS havası vermedi bana , bir de kanada oynuyor devamlı ama youtube videosu sonuçta.
Ndombele (heralde şaka diye yazılıyor) - adama top geldiğinde tüm takım zaten ileri fırlıyor, aşırı iyi derin top atıyormuş adam yav. 10.5 M pound maaşı ama
Dieng - oynadığı ligin faktörü çok ama cüsseli , ısırıyor gibi duruyor - 2Mil piyasa değeri 900k pound maaşı var. Olabilitesi en yüksek arkadaş bu olur heralde topic altında görüp meraktan baktığım isimlerden.
Lisans isi bizde 2 gun soruyor, Fener'e Besiktas'a oyuncu gelir gelmez ayni gun icinde cikariliyor.Halil de göruldugu uzere lisans isi 2gun suruyor. Eger biz transfer yapacaksak en gec 6sinda gelmeli oyuncu, son gun falan gelirse yeni bir roysroys vakasi olabilir
Jack'i alirsak Dr. Yener istifa ederSponsor hastemize boşu boşuna para ödemiş olmamak için F....o'nun yerini doldurmaya çalışıyor olabiliriz.
O zaman allahkitapwesli kardeşimize söyleyeyim 30 tane tweet atsın hemen yarın uçağa atlar gelir. Burada da 10 sayfa daha konuşursak alınır.Temenni ama Twitter da oyuncuyu rus ve Türk kuluplerine verebilir Chelsea diye haber var. Bence yoklasak aliriz.
Barkley
Gerçeği gol oluyorBu videonun iki farklı versiyonu var ikisi de birbirinden gerçekçi hangisi aslı emin olamiyorum![]()
Eğer gol olan gerçekse bu herif gelirse bu videoyu kekolar sürekli atıp dalga geçmeye çalışacaklardır.
Bu videonun iki farklı versiyonu var ikisi de birbirinden gerçekçi hangisi aslı emin olamiyorum
Eğer gol olan gerçekse bu herif gelirse bu videoyu kekolar sürekli atıp dalga geçmeye çalışacaklardır.
Bende aynı fikirdeyim sosyal medyada çok takipçisi olan hesaplara aktarilirsa gündeme gelir Barkley gelirse okaya bile okeyimO zaman allahkitapwesli kardeşimize söyleyeyim 30 tane tweet atsın hemen yarın uçağa atlar gelir. Burada da 10 sayfa daha konuşursak alınır.
terim teminat ve gedson nöbeti kardeşlerimize iletiyorum ben deO zaman allahkitapwesli kardeşimize söyleyeyim 30 tane tweet atsın hemen yarın uçağa atlar gelir. Burada da 10 sayfa daha konuşursak alınır.
twitterda kac takipcsin var Burulay kardesBende aynı fikirdeyim sosyal medyada çok takipçisi olan hesaplara aktarilirsa gündeme gelir Barkley gelirse okaya bile okeyim
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi