Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.729
- 40.470
- 3.413
Marcaoyu dövmenin planlarini yapiyorlar acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar kucuk isler. terim'i gonderebilir misin?bir nobetimde Falcao gitti simdiki nobetimde Emre Akbaba gidiyor ucuncuyu acsam Omer Bayram gidecek diye acmiyom
Taylan mactan sonra hastanelik olurEkli dosyayı görüntüle 137669
Madem yapılanma yapıyoruz.Malum kadroyla da şampiyonluk şansımız rakiplere göre daha az.Bari sezon boyunca şu kadroyu izleyelim.Arda,Babel,Feghouli falan ya gitsin ya da 70-80den sonra girsin.
o biraz ugrastirirbunlar kucuk isler. terim'i gonderebilir misin?
Benim yazdigimla senin yazdigin alakayi cözemedim renktasLazio TD olsan, yedek için bile olsa, bizim takımdan almak isteyeceğin bir futbolcu olur muydu?!:red:
Adam akilli izleyemedik cikıldaumuzu biraz highlightina bakalim. Baya iyi frikikci imiş. Insallah bizde de göruruz bunlari
Omer Bayram gidecek diye acmiyom
Adam akilli izleyemedik cikıldaumuzu biraz highlightina bakalim. Baya iyi frikikci imiş. Insallah bizde de göruruz bunlari
Bu eski foto değil mi? Barış alper milli takımda çünkü.
topçu oğlu topçu
Ben şimdi şunu çok merak ediyorum,
Bizim orta sahada yerli oyuncu olarak kullanacağımız oyuncular kimler Berkan ve Taylan değil mi ? Fatih Terim sene boyunca her toplantıda Gedson aşağı Gedson yukarı dedi 8 numara olarak belli ki yabancı bir orta saha düşünüyoruz. Geçtiğimiz Kasımpaşa maçından sonra ne hikmetse Taylan 'ın orjinal bir defansif orta saha olmadığı aklımıza geldi o günden beri defansif orta sahaların adı geçiyor az kalsın Elneny 'yi tutup getiriyorduk
Yerli oynatma zorunluğu varken 1 ay önce ezbere ilk 11 için saydığımız Berkan ve Taylan yerine bugün transfer gelecek mi diye bekliyoruz. Sorun benim Berkan 'ı beğenmiyor keşke yerine Umut Güneş gelseydi demem mi yoksa bu kadroyu planlayanlarda mı ?
Lazio' nun yedek kadrosu bile bizim mevcut kadroya pabuç bırakmaz, demek istedim. Eleştiri yahut alay gibi bir maksatla yazmadım; farklı düşündüğümüzü zannetmiyorum...Benim yazdigimla senin yazdigin alakayi cözemedim renktas