Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.813
- 109.645
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alsak iyi olsa willem 1de oynardı diye eleştirilir eminim bunaWillem 2'den Görkem Saglam guzel transfer olur yerli rotasyon icinde
!!!!!Alsak iyi olsa willem 1de oynardı diye eleştirilir eminim buna
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alsak iyi olsa willem 1de oynardı diye eleştirilir eminim buna
en vurucu kısmı sondaki "değilim yani"Ben orda...
Senede 3.5 milyon euro alıp..
Götünü kaldıramayan,
Yerlerden kalkmayan,
O.lar gibi yatan
Babel'i,
Feghouli'yi
İzlemek zorunda değilim.
Değilim.
gscnin tem cumlelik ozetiAlsak iyi olsa willem 1de oynardı diye eleştirilir eminim buna
sattığı gün için bile son derece pahalıydı zira 1 sene sözleşmesi kalmıştı. Yana yakıla forvet bakacağımız sırada buna gömmüştük parayı.İki kere ayağa kırılmamış halini sattı sana.
Posası çıkmış halini kiralıyor şimdi.
Biliyorum, geldiği gün yazmıştım bunları ama şu anki haline bakıp o günle kıyaslanmaz.sattığı gün için bile son derece pahalıydı zira 1 sene sözleşmesi kalmıştı. Yana yakıla forvet bakacağımız sırada buna gömmüştük parayı.
Ben yeneriz anlaminda yazmadim zaten, fazla fark atmazlar diye sey ettimLazio' nun yedek kadrosu bile bizim mevcut kadroya pabuç bırakmaz, demek istedim. Eleştiri yahut alay gibi bir maksatla yazmadım; farklı düşündüğümüzü zannetmiyorum...
Şöyle bir şey varmış.
daha fazla yolsuzluk yapacaklar demekkifb 1 2 daha yapacağız demiş herhalde
İrfan'ı pek beğenmem ama İrfan CL'de oynadı ligde şampiyon da oldu; ikisinde de takımının öne çıkanlarındandı. Emre o günlerinde iyiydi ama İrfan kadar diyemeyeceğim.Biliyorum, geldiği gün yazmıştım bunları ama şu anki haline bakıp o günle kıyaslanmaz.
O gün için İrfan'ın yaptıklarından daha fazlasını yapmış bir adamdı Emre.
Cagne4-4,5 a iteledi ve bedavaya aaldı
Tam da öyle anlayarak onaylamak anlamında alıntı yapmıştım ama haklısın, yanlış anlaşılmaya müsait bir post olmuş. Kusura bakma...Ben yeneriz anlaminda yazmadim zaten, fazla fark atmazlar diye sey ettim
Dama belki bir kısmını kurtarırız ama Cagne ve Akbaba girdi artık.Cagne
L.Dama
Akbaba
3lüsüne ödedigimiz parayi cikaramiyoruz
2 kez Erman Kılıç olmuş yalnız, transfer geçmişindeki tarihlere bakErman kılıç gibi