Şöyle bir şey varmış.
Üyeligim bi işe yariyor artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle bir şey varmış.
L.dama yı çok rahat PL'ye okuturduk, Akbaba'yı fransa pasaportu sayesinde dediğin gibi satabilirdik. O zamandan beri takımda tek kalan Muslera ve FT galiba. Uğursuzluk bunlarda olabilir.Akbaba o sezon sakatlanmayıp 10 gol 10 asist gibi bir şeyler yakalasa ki yakalardı o sezonu düşünürsek, garanti satardık yav şanssızlık da diz boyu zaten
O dönemden beri tam bir cenabetlik var takımda, Arda yüzünden diyordum ama o dönemler yoktu.
Son 2-3 senede yaşadıklarımız kimsenin başına gelmemiştir.
Büyük cenabetlik yav. Herifin kariyerinde sakatlığı yoktu bize gelmeden önce. İlk maçında dahi kanatta oynamasına rağmen farkını belli etmişti hemen. Daha bizimle adı bile geçmiyorken bu adamı almalıyız yazmıştım kaç defa. Herif büyük oynamıştı Alanya'da. Sakatlanmasa şu an 10 numara gibi bir sorunumuz yoktu. 10 gol 10 asistle sezonu bitirirdi normalde de, nasip olmadı işte. Ne bize, ne ona.İki kere ayağa kırılmamış halini sattı sana.
Posası çıkmış halini kiralıyor şimdi.
Şu ısı haritasından bile belli oluyor ne kadar berbat olduğu
Şunun fiziğe bak ya. Milyonlar alıyorsunuz tüm imkanlar elinizin altında. İnsan mesleğine saygı duyar az. Güçlenmek için çalışırKayitlara gecsin diye yaziyorum. Bu herif orada da kadroya falan giremeyecek tipis tipis bize geri donecek ne yazik ki.
Baya duyurmadin başkan he helal
Şöyle bir şey varmış.
BulaşmaaaaTansel sen ne anlatıyorsun lan
Bulaşmaaaa