Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson’u şu saatten sonra ya çok iyi para verip alacağız ya da hayvani bir sonraki satıştan pay vereceğiz. Kiralama falan boşu boşuna uğraşmasınlar adamlar piyasa yapmayacak topçuyu boşuna kiralamazlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Azıcık italyanca bilen biri nasıl portekizli yöneticilerle transfer konuşabilir ki? Ya da imparatorumuz kaşla göz arasında portekizce öğrendi. Bu kadar da sallamasyon twit atılmaz ki?
"I don't want to see the back Rui...i want to see the front. Its the fitbill...thats the fitbill Ruican. capish?"

görüşmeden yansıyan görüntüler

1630701492492.webp

İşimi elime alayım, rahat rahat söveceğim hepsine. Şimdi bunlara tazminat olarak verecek param yok. Ben de o yüzden internetteki hamlelerime dikkat ediyorum maalesef.
@Yusuf Kara Bu konuda @Keramettin TANRIVERDİ'ye çok özeniyorum. Adamda tazminatla donuma kadar alırlar, söylediklerime biraz dikkat edeyim gibisinden zerre korku yok. Hak edenin yedi sülalesine açık açık sövüyor, valla helal olsun. :D

Gedson’u şu saatten sonra ya çok iyi para verip alacağız ya da hayvani bir sonraki satıştan pay vereceğiz. Kiralama falan boşu boşuna uğraşmasınlar adamlar piyasa yapmayacak topçuyu boşuna kiralamazlar.

Yüzde 70 deriz 10 sene satmayiz :asd:

yedlin bu formayla izlediğim en kötü 5 yabancıdan 1i olur herhalde
İorfa Reisin bu alandaki rakipsizliği tartışmaya kapalı bir konudur. Lukunku-Carrusca-Barusso-Zapata-Leo Franco-Ontivero-Hajrovic, bir çırpıda aklıma gelenler...

Son güne kadar Gedson haberi göreceğiz sanırım.

Son düzenleme:
Gedson gelirse uefada oynar mı?

Tier 1 duyumcu. Bu herifin azmine hayranim ya

m.karabas voledeki yayında gs son güne kadar gedsonu kovalayacak demiş. ayrıyetten hoca kahvaltıda gazeteceilere 1-8 arası hareketli geçecek beklenmedik isimleri getirebiliriz falan demiş. bu herif güvenilir mi hiç tanımıyorum twitter ağası olduğun için sana sorayım dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt