Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Gedson sevdası takıma zarar veriyor. Bir oyuncuya takılıp aylarca ısrar ediyoruz - büyük hata.

Bence Gedson olmazsa olmaz değil ve Galatasarayın ortasaha problemini çözmez.

Bize hem oyunu iki taraflı oynayan, hem sert ve defans becerisi iyi olan, hem de oyun kurabilen maestro lazım.

İorfa Reisin bu alandaki rakipsizliği tartışmaya kapalı bir konudur. Lukunku-Carrusca-Barusso-Zapata-Leo Franco-Ontivero-Hajrovic, bir çırpıda aklıma gelenler...

bunların bazıları başarısız olarak doğru da kötü olarak zapata ontivero iorfa lutu bir de yedlin

bu adamların futbolcu olduklarına inanmak güç

bunların bazıları başarısız olarak doğru da kötü olarak zapata ontivero iorfa lutu bir de yedlin

bu adamların futbolcu olduklarına inanmak güç
Katılıyorum ama Barusso' yu katmamak futbola ihanet gibi bir şey olur; İorfa ile çekişir. Adamda fizik 10/10, yetenek 0/10 idi, abartmıyorum...

Bu Gedson sevdası takıma zarar veriyor. Bir oyuncuya takılıp aylarca ısrar ediyoruz - büyük hata.

Bence Gedson olmazsa olmaz değil ve Galatasarayın ortasaha problemini çözmez.

Bize hem oyunu iki taraflı oynayan, hem sert ve defans becerisi iyi olan, hem de oyun kurabilen maestro lazım.
Gedson işte

Sterling‘de geldiğine göre geriye 6 numara kaldı.
Başka da transfere gerek yok.

IMG_20210904_004551.webp

Alo 4gun kaldi, yabanci basinda bile tikirti yok. Herhalde kapattik artik transferi
Basında tıkırtı olmaması iyi bir şey. Boşuna saat başı haberde taraftar galyana getirip Twitter şelaleleri oluşmuyor.
Çalışıyorlardır elbet. Sonunda göreceğiz nede olsa 4 güne.

Sahsi fikrim.

Bence Gedson okadar Galatasarayda oynayacam, salin beni falan demiyordur. Rosierle karsilastirirsak, Rosier daha cok istekleydi ve maasindan bile 800.000 euro kesti ve bonservise ekledi (eger dogruysa).

Gedsonda, Galatasaray olursada olur olmasada olur diye dusunuyor, diye tahmin ediyorum. Zaten Benficada kalmiyacak 1-2 sene icinde.

Yani buyuk liglerden, Gedsona ilgi gosterilirse bence net gider. Rui de zaten kulubun menfaatlarine dusunmek zorunda, sirf Terimle kankayim diye Gedson gibi islenmemis wonderkidi ucuza salmaz, cunku yakin zamanda baskan secimi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt