Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahsi fikrim.

Bence Gedson okadar Galatasarayda oynayacam, salin beni falan demiyordur. Rosierle karsilastirirsak, Rosier daha cok istekleydi ve maasindan bile 800.000 euro kesti ve bonservise ekledi (eger dogruysa).

Gedsonda, Galatasaray olursada olur olmasada olur diye dusunuyor, diye tahmin ediyorum. Zaten Benficada kalmiyacak 1-2 sene icinde.

Yani buyuk liglerden, Gedsona ilgi gosterilirse bence net gider. Rui de zaten kulubun menfaatlarine dusunmek zorunda, sirf Terimle kankayim diye Gedson gibi islenmemis wonderkidi ucuza salmaz, cunku yakin zamanda baskan secimi olacak.
Futbol romantikliği sadece taraftara özgüdür ne Rosier olayı ne de Gedson olayı anlatıldığı gibi değildir.

Birini alabilecek miyiz orta sahaya

Yine beğenilmeyen Dieng'e kaldık gibi görünüyor

Futbol romantikliği sadece taraftara özgüdür ne Rosier olayı ne de Gedson olayı anlatıldığı gibi değildir.

Rosier ve Gedson transferde cok farkli profil cizdiler yalniz.

Rosier hemen hemen, twitterde olsun, illa gitcem diye tutturdu kulubude saldi, mecubur kaldi.

Gedson olayi farkli

Rosier ve Gedson transferde cok farkli profil cizdiler yalniz.

Rosier hemen hemen, twitterde olsun, illa gitcem diye tutturdu kulubude saldi, mecubur kaldi.

Gedson olayi farkli
Tamam ama istediği parayı almıştır yani yok paramı bırakıyorum bonservisime ekleyin falan işin hikayesi.

gscnin tem cumlelik ozeti

Bence bunu eleştirenlerde gscnin özeti..
Üç senedir transferlerde planlamada tarih yazan yönetim ve hala bunu göremeyen taraftar.

Willem 1 de neden oynamıyor diyenlerle bunları eleştirenler arasında hiçbir fark yok.

Emre akbaba transfer edildiğinde burada bas bas bağırdık öncelik değil bizde 11 oynayamaz diye.. o zamanda polyanalar laf sokuyorlardı.şimdi aynı adamlar emre akbabaya küfür ediyor.
Değişen hiçbirşey yok.Aynısı şimdi berkan için geçerli.

Tek gerçek var iş bilmezlik senelerdir hem yöneticiler hem taraftarların paçalarından akıyor.
Galatasaray her yönden yukarıya çıkacağım diye bağırıyor biz her anlamda yaptığımız basit hatalarla paçalarından aşağıya çekiyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gedson olayı ile rosier farklı çünkü rosier satılık idi ve ucuzdu

gedsonu ise satıp satmayacakları bile ağustosta netleşti

ayrıca gedsonda beklenti yüksek rosierde 4 5 max

dieng+gedson ve ismi dusmemis 1 2 transfer daha bekliyorum. bizimkiler ligin bu kadroyla gitmeyecegini biliyorlardir.
Yapma allah aşkına reis ya 4 gün daha boşuna bekleyip üzülmeye gerek yok
Öyle bir ihtimal kalmadı kabul edelim bence

Fenerbahçedeki Berke'yi sezon sonu beleşe alsak ne güzel olur , bence İrfancan'dan iyi kaleci.

Yönetim ters şaşırtma yapmış ve İngiltere'de izni çıkmayan Ozan Tufan'ı ayarlamış, hayırlı olsun tam ihtiyacımız olan bölgeydi.

Neden bizimkilerden ses yok diye kafayı yersin.
NTVSpor'da 2 dakika içerisinde Ujfaluji ve Milan Baros çıkar...

O şekilde peş peşe açıklama geleceğini düşünüyorum bir noktada.

Ama öbür yandan açıkçası Gedson beklentim yok. İsmine de çok takılmıyorum. Öyle "bırakın gideyim" muhabbetlerini yapan oyuncuyuda sevmem. Bugun sana gelirken yapar, yarın senden gitmek için yapar.

Elneny trasnferinde gereksiz uzun kontrat ve yüksek maaş vardı. Şimdi Benfica "Ver 10-12Mil sıcak para " dese yapacaklarmı zaten 20+ harcanmış. Ben peşin olarak 6 -7 Mili geçecek işler olacağını hiç düşünmüyorum nispeten *pahalı* transferlerde.

AVL için bir hareket olmadı, tepki gösterildi(bende gösterdim) ama şu dk dan sonra çıldırmaya da gerek yok. Birileriyle anlaşılmış olsa bile bugün açıklamazlar. Adama sorarlar "Neden dün yapmadınızda AVL'ye yetişmedi" diye. Bekleyip sonuna kadar görmek en doğrusu.

Ne gedsonmus kardesim. Tamam iyi oyuncu ama görende tek basina takimi sampiyon edecek, bu nedir haftalardir gedson pesinde kosmak baska oyuncumu kalmadi koca dünyada?

Gedsonun pesinde kosmalari yüzünden avrupada alti numarasiz oyniyacagiz. Belki ilk transfer edilmesi gereken bölgeyi sona biraktik.

Birkerede su isi dogru yapin be.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

boşverin barkley falan şu arkadaşı alıp 10 no versek muazzam olur

Yapma allah aşkına reis ya 4 gün daha boşuna bekleyip üzülmeye gerek yok
Öyle bir ihtimal kalmadı kabul edelim bence
ustat bilemiyorum ya. kahvaltida hoca hep 1-8i isaret etmis gaztecilere. basin toplantilarinda da benzer seyleri soyledi o acidan bir umudum var benim hala.

dieng+ 1 2 firsat transferi gelse sasirmam ben ek olarak gedsonun da gelecegini dusunuyorum en basindan beri o da sasirtmaz beni.

ben transfer yapmazsak sasiracagim baya cunku bu mevcut kadroyla hoca ocagi goremeyebilir. gelen 10 isime tav oluyoruz bir noktada ama bazi mevkiler hala bombos

Bu Gedson sevdası takıma zarar veriyor. Bir oyuncuya takılıp aylarca ısrar ediyoruz - büyük hata.

Bence Gedson olmazsa olmaz değil ve Galatasarayın ortasaha problemini çözmez.

Bize hem oyunu iki taraflı oynayan, hem sert ve defans becerisi iyi olan, hem de oyun kurabilen maestro lazım.
Bu anlattığın şekilde bize gelebilecek en iyi isim gedson dur. Söylediklerinin hepsini bu çocuk yapıyordu geçen sene.

Bu şey gibi bir şey, sen Arabistan’a oynamaya gittin, senin ismin Kerim ama adamlar Kareem yazıyorlar.

Hoş değil bence.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
ona benzemiyo şuna benziyo;
Çine gittin adını şöyle yazıyorlar: 格克图

İstersen mehmet yaz.
Herhangi bir Arap toplumunda bunu takılmazlar. Arapçada sesli harf bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt