Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu anlattığın şekilde bize gelebilecek en iyi isim gedson dur. Söylediklerinin hepsini bu çocuk yapıyordu geçen sene.
Sezonun son kisminda 3-4 mac geriye dustukten sonra kapattim (final maclarini full izledim), ama izledigim kadariyla Gedson fiziksel olarak kirilgan bir yapiya sahip. O aradigimiz sertlik yok gibi.

Bence siz hangi 3 yerli in oynayacağını hesaplayın. O kadar istiyorsunuz oyuncu da hangi mevkide hangi yerli oyuncular kullanılacak?
Ben size olacakları söyleyeyim. Herkesin saydırdığı Ömer bayramı Pva yerinde sıklıkla görmeye hazır olun.

Bence siz hangi 3 yerli in oynayacağını hesaplayın. O kadar istiyorsunuz oyuncu da hangi mevkide hangi yerli oyuncular kullanılacak?
Ben size olacakları söyleyeyim. Herkesin saydırdığı Ömer bayramı Pva yerinde sıklıkla görmeye hazır olun.
Lig maçlarında yabancı değiştirmek için saçma sapan bir kural olduğu için görmek mümkün doğru ama öte yandan maçların zorluk seviyesine göre çok oyuncu yu dinlendiredebilrsin.

Halil forvette yerli opsiyonu
Alparslan defansta vs vs .

Onun sorun olacağını çok sanmıyorum. Öyle aptal bir kural oldukça kadrosuna yabancı katkısı yapan hiç bir takım %100 oynatmak istediği kadroyu oynatamayacak zaten.

ustat bilemiyorum ya. kahvaltida hoca hep 1-8i isaret etmis gaztecilere. basin toplantilarinda da benzer seyleri soyledi o acidan bir umudum var benim hala.

dieng+ 1 2 firsat transferi gelse sasirmam ben ek olarak gedsonun da gelecegini dusunuyorum en basindan beri o da sasirtmaz beni.

ben transfer yapmazsak sasiracagim baya cunku bu mevcut kadroyla hoca ocagi goremeyebilir. gelen 10 isime tav oluyoruz bir noktada ama bazi mevkiler hala bombos
Bence gelirse Dieng ya da Okay'dan biri gelir. Harroui'yi o paraya niye kaçırdık anlamadım orta saha sorunumuz varken
Onun dışında şu genç yerli transferlerinden gelebilir bir iki tane.
Mesela Akbaba yerine Görkem Sağlam deniyordu ben onu bekliyorum
Dinkçi felan alınabilir mi bilmiyorum Bremen oynatıyor herhalde devamlı

Sezonun son kisminda 3-4 mac geriye dustukten sonra kapattim (final maclarini full izledim), ama izledigim kadariyla Gedson fiziksel olarak kirilgan bir yapiya sahip. O aradigimiz sertlik yok gibi.
Bizim öyle vurdulu kırdılı bir sertliğe ihtiyacımız yok zaten. Biz kontaya yakalanıp geriye koşarken gol yiyen bir takım da değiliz. Biz top çıkaramadığımız içşn genellikle gol yiyoruz. Çoğu maçta da gedson un geriye gelip aldığı bir çok pozisyon görebilirsin.
Gedson gelir gelmez bilemem ama geçen sezonki bjk maçını tekrar bir izleyin. Hafıza tazelemekte fayda var.

Basında tıkırtı olmaması iyi bir şey. Boşuna saat başı haberde taraftar galyana getirip Twitter şelaleleri oluşmuyor.
Çalışıyorlardır elbet. Sonunda göreceğiz nede olsa 4 güne.
Yabanci basin diyorum. Demekki yurt disindan ugrastigimiz kimse yok, olsa cikardi

Lig maçlarında yabancı değiştirmek için saçma sapan bir kural olduğu için görmek mümkün doğru ama öte yandan maçların zorluk seviyesine göre çok oyuncu yu dinlendiredebilrsin.

Halil forvette yerli opsiyonu
Alparslan defansta vs vs .

Onun sorun olacağını çok sanmıyorum. Öyle aptal bir kural oldukça kadrosuna yabancı katkısı yapan hiç bir takım %100 oynatmak istediği kadroyu oynatamayacak zaten.
Halil ile başladığın bir maçı düşün. Gol yollarında sıkıntı yaşıyorsun ve diagne yi alacaksın oyuna. Bir anda defansa şahsen güvenmediğim Alparslan ı çektin. Gol atacağım derken gol yedin. Sonra 2. Forvet Mustafa yı alacaksın oyuna bir anda Cica yerine berkan ı alacaksın oyuna.
Allah tan 5 değişiklik hakkı var. 3 değişiklik olsa ne yapacaksın?
Ayrıca seneye de 4 yerli olacak. İşte o zaman bu denklemin içerisinden çıkmak daha da zorlaşacak.

Bence gelirse Dieng ya da Okay'dan biri gelir. Harroui'yi o paraya niye kaçırdık anlamadım orta saha sorunumuz varken
Onun dışında şu genç yerli transferlerinden gelebilir bir iki tane.
Mesela Akbaba yerine Görkem Sağlam deniyordu ben onu bekliyorum
Dinkçi felan alınabilir mi bilmiyorum Bremen oynatıyor herhalde devamlı
ben plden de transfer bekliyorum bosa cikacak topcular olacaktir. hocanin basin toplantisinda soyledikleri cogu zaman gerceklesmiyor ama kendimi kandirasim geldi bu sefer.

bekleye bekleye kafayi yedik yaw. allahtan yarin evi tasiyorum da min 3 gun foruma fazla bakmicam zaman gecer en azindann.

Halil ile başladığın bir maçı düşün. Gol yollarında sıkıntı yaşıyorsun ve diagne yi alacaksın oyuna. Bir anda defansa şahsen güvenmediğim Alparslan ı çektin. Gol atacağım derken gol yedin. Sonra 2. Forvet Mustafa yı alacaksın oyuna bir anda Cica yerine berkan ı alacaksın oyuna.
Ayrıca seneye de 4 yerli olacak. İşte o zaman bu denklemin içerisinden çıkmak daha da zorlaşacak.
Doğru , kural zaten ızdırap çektirmek için var . Mantığı yok ki.

Ahmet Denizci hakkında ileri geri konuşulması sevenlerini üzüyor, yapmayın.

bu saatten sonra diagne 11 başlamaz mustafa oynar diagne piyasa yapması için oynattı hoca birazda.

Bence seneye o kural ya 3 Türk kalır ya da eski kurala dönülür. Ama 4-5 Türk kuralı olması çok zor gibi.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bjk bizden daha sikintili bu konuda o yüzden kural degisirse hic sasirmayalim

İşin kötüsü, şu ana kadarki görüntüsüyle PVA yerine Ömer' in oynayacak olması çok da fark edecek gibi görünmüyor. Umarım sorun sadece adaptasyon ve yorgunluktur. Yoksa s.çtığımızın resmidir; 3 yıllık sözleşme yapıldı, seneye bir yabancı daha eksilecekken buna sıra gelmez; göndermek için uğraş dur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt