Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.A büyük Galatasaray taraftarı.

Nöbetin en heyecanlı bölümünde hapisten çıktım.

Şimdi sırada:

Gedson
Dieng
Irfan Can

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ekşi'den geliyorum. Debe'de FB entrysi var bir tane.

GS için diyor ki, Muslera ve PVA dışında, GS kalitesinde adam yokmuş kadroda. Kadro kalitesi, yeni aldigi oyuncular, genç dinamik ama kalite olarak rakiplerinin çok gerisindeymiş, adil bir lig olursa şampiyon olamazmış GS.

FB için ise, potansiyelli, geleceğin dünya yıldızlarını almış diyor. Ben Cavani istemem Ferdi oynasın isterim diyor. FB ligin favorisi diyor.

GS genç, potansiyelli oyuncu alınca bok gibi kadrosu oluyor ama FB alınca ligin içinden gececekmis oluyor.

Fanatizm çok kötü biji.

Ekşi'den geliyorum. Debe'de FB entrysi var bir tane.

GS için diyor ki, Muslera ve PVA dışında, GS kalitesinde adam yokmuş kadroda. Kadro kalitesi, yeni aldigi oyuncular, genç dinamik ama kalite olarak rakiplerinin çok gerisindeymiş, adil bir lig olursa şampiyon olamazmış GS.

FB için ise, potansiyelli, geleceğin dünya yıldızlarını almış diyor. Ben Cavani istemem Ferdi oynasın isterim diyor. FB ligin favorisi diyor.

GS genç, potansiyelli oyuncu alınca bok gibi kadrosu oluyor ama FB alınca ligin içinden gececekmis oluyor.

Fanatizm çok kötü biji.
Bizim aldığımız adamlar avrupanin takip ettiği adamlar fener gibi boşta olan oyunculara artık oyunculara yönelmedik

Adasdaadadaa
20210904_081514.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bjknin kadrosu komutan doldu iyi takım olabilmek için askerlere de ihtiyaç olur defansif açıdan ciddi sıkıntı yaşayacaklar ayrıca yerli oyuncuları kötü umut da rıdvan da ömer bayram kadarlar salihi gördük zaten bir etkisi olmaz stopere topal ya da necip olsa ikisi de stoper değil yani öyle kolay değil iki yıldız alıp şampiyon olmak biz de aldık nzonzi seri lemina sonra gördük ne olduğunu

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayla bir isim düşmediyse piyasaya, Gedson için sonuna kadar ümidim var. Şahsi fikrim bizimkiler full kadro onun için uğraşıyor. Kaleci transferini bile bekletiyorlar çünkü Gedsona verilcek olan peşinattan dolayı. Ne yapıp edip onu buraya getircekler gibi

FB'in bütün resmi maçlarını (Helsinki deplasmanı ve Altay maçı 2. yarısı hariç) izledim.

Ads deplasman
Helsinki içeride
Helsinki deplasman
Antalya içeride
Altay deplasman

Ads maçında neredeyse rakip tek kale oynadı, tek atak tek gol ile kazandılar.

Antalya maçını 90. dakikadan sonra gelen 2 gol ile mucize eseri kazandılar. Antalya inanılmaz pozisyonları kacirdiktan sonra geldi bir de goller :) yanlız bu maçta 2. yarı bir 15-20 dakika baskılı oynadı FB, ama tirt.

Altay maçının ilk yarısını da izlediğim kadarıyla bombok bir oyunları vardı. 2. Yarı ne oldu bilmiyorum, izlemedim.

İc sahadaki Helsinki maçını, hiç beklemedikleri bir genç oyuncunun uzaktan şutu ile kazandılar.

Deplasmandaki Helsinki maçını da izlemedim. Yanlız özet ve statslere baktım, 7 şut, 5 gol. Bayağı bireysel hataları var karşı takımın.

Yaaani demem o ki, üç büyükler arasında hiçbir takım öyle takir takir top oynamiyor şu anda. (TS'u hiç izlemedim, onu katmiyorum)

Hatta üçünün de bütün maçlarını göz önüne aldığımda, ne FB'in ne de BJK'in, GS'in 2. Randers ve Kasımpaşa maçının ilk yarısı kadar, herhangi bir rakibine karşı oyunu domine ettiğini hatırlamıyorum.

Transferin son gününde aldıkları 2-3 adam (yine hile hurda ile yapılan transferler) ne kadar katkı verir ne olur bilemem. Ancak sırf 3/3 yaptı diye taraftarları bulutların üzerinde uçuyor. Göreceğiz Ferdi-Nazim kanatları ile nereye kadar gidebilecekler. Göreceğiz.

Seri-Lemina-Nzonzi'li orta saha Emre kilinc-Feghouli-Taylan üçlüsü kadar top oynayamadı veya Belhanda-Seri-Ö.bayram. Avrupada her maç korku filmiydi. Önemli olan doğru profilde isimlerle takım olarak oynayabilmemiz.

Gedson şart tabii her türlü, bu kadar bekleyip kimseyu almamamızın sebebi de %90 hocanın ısrarıdır. Avrupa listesine orta saha eklememeyi göze aldı onun için. Ben de aynısını yapardım ama dönem sonunda kadromuzda olmazsa büyük sıkıntı olacak.

Bizim aldığımız adamlar avrupanin takip ettiği adamlar fener gibi boşta olan oyunculara artık oyunculara yönelmedik
Hayır şunu dese anlayacağım, her iki takım da genç, potansiyelli, satılabilir oyunculara yöneldi. Kimisi tutar kimisi tutmayabilir. Bakacağız vs vs.

Adam direkt kendi genç oyuncularına geleceğin süperstarı, bizimkilere de potansiyelli ama GS seviyesinde değil diyor.

OMG bu ne objektiflik. :dddd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt