FB'in bütün resmi maçlarını (Helsinki deplasmanı ve Altay maçı 2. yarısı hariç) izledim.
Ads deplasman
Helsinki içeride
Helsinki deplasman
Antalya içeride
Altay deplasman
Ads maçında neredeyse rakip tek kale oynadı, tek atak tek gol ile kazandılar.
Antalya maçını 90. dakikadan sonra gelen 2 gol ile mucize eseri kazandılar. Antalya inanılmaz pozisyonları kacirdiktan sonra geldi bir de goller

yanlız bu maçta 2. yarı bir 15-20 dakika baskılı oynadı FB, ama tirt.
Altay maçının ilk yarısını da izlediğim kadarıyla bombok bir oyunları vardı. 2. Yarı ne oldu bilmiyorum, izlemedim.
İc sahadaki Helsinki maçını, hiç beklemedikleri bir genç oyuncunun uzaktan şutu ile kazandılar.
Deplasmandaki Helsinki maçını da izlemedim. Yanlız özet ve statslere baktım, 7 şut, 5 gol. Bayağı bireysel hataları var karşı takımın.
Yaaani demem o ki, üç büyükler arasında hiçbir takım öyle takir takir top oynamiyor şu anda. (TS'u hiç izlemedim, onu katmiyorum)
Hatta üçünün de bütün maçlarını göz önüne aldığımda, ne FB'in ne de BJK'in, GS'in 2. Randers ve Kasımpaşa maçının ilk yarısı kadar, herhangi bir rakibine karşı oyunu domine ettiğini hatırlamıyorum.
Transferin son gününde aldıkları 2-3 adam (yine hile hurda ile yapılan transferler) ne kadar katkı verir ne olur bilemem. Ancak sırf 3/3 yaptı diye taraftarları bulutların üzerinde uçuyor. Göreceğiz Ferdi-Nazim kanatları ile nereye kadar gidebilecekler. Göreceğiz.