Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli muhabirler hiçbir halt bilmiyor yabancılardan ses çıkmadığına göre yakın bir transfer yok gibi bize en az 2 transfer lazim eğer yapmazsak ligide kaybedebiliriz

Altay
(Berke)
Tisserand Kim Szalai
(Serdar Coulker Novak)
Nazım Gustavo Zajc Ferdi
(Osayi Sosa İCK Novak)
Valencia Berisha Rossi
(Osayi SerdarD Pelkas)
MHY, Özil, Muhammed, Max.

Kadroları bu. Aşırı iyi değil ama kötü de değil. Son gün aldıkları 2-3 oyuncu iyi çıkmazsa işleri zor bence.

Gedson gelir mi hocam

Note 20 ultra cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
siz hangisisiniz azizim?

1630742369846.webp

Btw ligin en az gol yiyen takımı olurlar gibi. 3 kesici stoper + önlerinde Gustavo ile bayağı otobüsü çekiyorlar. Nefret edilesi bir oyun ya.

Milli maçta Okay oyundan çıkınca takım resmen çöktü. Bence Okay + Gedson bu takımın tüm çehresini değiştirir. Zımba gibi tabanca gibi takım olur. Ahmet renkdaşın yazdığı kadro katılıyorum bu ligin içinden geçer. Takım otursun uefa da bile iş yapar.

Milli maçta Okay oyundan çıkınca takım resmen çöktü. Bence Okay + Gedson bu takımın tüm çehresini değiştirir. Zımba gibi tabanca gibi takım olur. Ahmet renkdaşın yazdığı kadro katılıyorum bu ligin içinden geçer. Takım otursun uefa da bile iş yapar.
Okay , Gedson ikilisi ideal olur, önde Cica, Morutan, Kerem gibi oyunculara destek , geride stoperlere de defans ve oyun kurma anlamında yardım eden güçlü bir orta saha olur.

2019 yaz gs transfer donemini hatirlamiyor musunuz. Bu isler kadro kurmayla olmuyor maalesef bjkde buyuk bi yerli sorunu var tek kaliteli yerlileri salihti bence onun yerine de pjanici aldilar napacaklar gorecegiz

Arka arkaya 10 kere CL'ye gitseler bu borcu adam edemezler ve hala manyak gibi paralara adamlar alıyorlar.

Kaliteli oyuncu, göze hoş gelen futbol hepsine eyvallah da elinde olmayan ve hiçbir zaman olamayacak parayı harcamak manyaklık resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt