Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala gelen giden yok mu? ortasaha bu şekilde lige girersek yönetim kendi ayağına sıkar.

türkiye'de uzun vadeli planlama işe yaramaz. herkes günü kurtarma derdinde.

bu sezon ligde 4. ol bakalım, taraftar gençlik aşısı felan dinliyor mu? acilen iki mos/dos oynayabilecek topçu lazım.

Ahmet Nur Çebi: "Geçenlerde Ulienberg diye bir danışman, Sergen hocamızın el kol hareketlerini gündeme getirerek mesaj vermeye çalışmış. Gitsin Almanya'da bakalım onu böyle isim vererek konuşturuyorlar mı? Burada art niyet arıyoruz. MHK başkanını göreve davet ediyorum."
Kupa töreninizde geldiya kutlamaya sizle, daha ne yapsin?

5ED5DF11-F316-408D-8682-F14F87F84DBB.webp

Olmadi be Gedson…

Bir şey olmaz ya, böyle yüzde 100'ünü versin de hangi takımlı olduğunun önemi yok. Adam ekmek yediği yerin hakkını veriyor. Bu benim için önemli bir mevzu. Ha yeterliliğini sabaha kadar tartışırız, o ayrı konu.
Profesyonel bakiyor zaten adam büyük klube geldim kafasinda böyle olduğu sürece de bir sıkıntı olmaz. Ama yeterli mi o dediğiniz gibi tartışmalı son Türkiye maçında belli etti ne kadar yeterli olup olmadığını.

Pjanic ; Barcelonada yine oynamayı göze alamazdım, şuan 8taştayım 30-40 maç oynayabilirim …..
bu açıklama bitik bir haldeyim, anca böyle küçük bir takımda yer bulabilirdim anlamına gelmiyor mu 😂

Gençler, şu kamyona doluşmuş yangın tayfa'nın gifi ya da videosu lazim, aradim bayagi bulamadim. Simdiden teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt