Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bizim Akbaba yazın başında 8taşla anlaşmış, araya Ft girmiş ikna etmiş sözleşme uzatmış, sonra Covid olmuş bu Delta varyantından, en ağır geçiren bu olmuş, daha sonra Marcao olayında tepki gösterelim tavır alalım demiş Ardaya falan. Bizimkiler de kalemini kırmış bunun böyle olunca.
Floryada antrenmandan çıkıp taraftarlarla devamlı foto cektirirse bulaşır tabi. Tamam iyi niyetlisin ama kendini korumasını da bilmbir zahmet.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim Kurulu Üyelerimizin görev dağılımları seçimlerden hemen sonra, ilk yönetim kurulu toplantımızda belirlenmiş olup, an itibarı ile herhangi bir görev değişikliği olmamıştır.

Sn. Işıtan Gün de görevine devam etmektedir.

Galatasaray Spor Kulübü Tesisleri'nden Galatasaray Yönetim Kurulu sorumlu olup, istisnasız her bir yönetim kurulu üyesi bu sorumluluğu taşımaktadır.

Bugün bazı basın organlarında çıkan ve sosyal medyaya da yansıyan asılsız, mesnetsiz ve Galatasaray'ı yıpratmak amacıyla yapılmış kötü niyetli haberlere itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyuna duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü

Ses yok transferi kapattik sanirim.

3 gün kaldı orta saha dedikodu bile yok

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba melih. Ben isim düzenleme konusunda gercek adim soyadım olan oral sezer olarak degisim yapilmasini istedim fakat yonetici arkadas sever yapti
Ben bu duruma bozuldum. Umarım gereken duzenleme yapılır.

Çok hünharca bir davranış olmuş

•quod erat demonstrandum•

Gedsonu da alırım onu satacak hocayı da

•quod erat demonstrandum•

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt