Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda @Şerafettin KOÇ ismini kullanıyorduNerede lan 5 transfer @galasevgisi
biz voleybol ülkesi değiliz bence de. futbol ülkesiyizşu veleybol gündeminden gına geldi ha.
Belki de dediği gibiydiGalasevgisini boşa beklemesin kimse
Kap geldikten sonra ortaya çıkar kusura bakmayın gizli bir operasyondu der
Muhtemelen eski yönetim zamanında birkaç tanıdığı vardı duyduklarını söyledi geçti bu sezon tek bir kelimesi dahi tutmadı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaw bir de isim veremem fiyati artiyor demeleri yok muGalasevgisini boşa beklemesin kimse
Muhtemelen eski yönetim zamanında birkaç tanıdığı vardı duyduklarını söyledi geçti bu sezon tek bir kelimesi dahi tutmadı
Galasevgisi Terimci değil mi? Eski yönetimden bile duyum alan adam Terimci yönetimden niye duyum alamasın? Biliyor ama yazmıyorGalasevgisini boşa beklemesin kimse
Turk futbolundan keyifli izlemesi.şu veleybol gündeminden gına geldi ha.
Turk futbolundan keyifli izlemesi.
GSCimbom Mobile App
Sözleşmelerine de madde koyalım;Kaan Ayhan ve okayi alın yabancı sınırı falan kalmaz .
Gedson gelmeyecek belli ki .
Bir tanede iki akciğer 3 dalakli Afrikalı bulalım kaleye yaklastirmasin kimseyi topu alıp on tarafa yada kanatkara versin yeterli .
Baskanima dokunmaYarın da orta saha gelmez ise Burak Elmas'ı istifaya davet edeceğim
Kızlarımızla gururluyuzşu veleybol gündeminden gına geldi ha.
Tjk ve febenin 33 oyuncusu var bizim 32. 1tane tm 30m degerinde oyuncu alirsak geceriz bunlari.