Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi nasıl ama önce Viitorul'u amatörden alıp Romanya ligi şampiyonu yapıyor şimdiki takımında da 10 oyuncuyu Romanya'nın u19 u21 takımlarına gönderiyor milletin fm'de yapmaya çalıştığını gerçekte yapıyor. Taraftarın kendisi için ön yargısı kırılsa biraz neden olmasın çokta iyi olur.

Bu takim Vitorul zaten. Tek bir takimla birlesip ismini degistirmediler mi?

Artık çözüm üretmek zorunda takım ve hoca. sürekli gereksiz yerlilerle dolu takım. Altyapidan hiç oyuncu çıkmıyor. Sürekli borçlanan bir Galatasaray var malesef. Her sene altyapıdan bir iki oyuncu çıkarıp satmadığımız sürece borç sarmalından kurtalamayacağız. Fatih hocam bi oturup düşünmeli egosunu bi yere bırakacak ben nerede hata yapıyorum diyecek. Diyemiyorsa bırakıp gitmeli herkesin yeri dolar. Kimse vazgeçilmez olmamalı.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 kere geldi hiçbirisi kendi kurduğu takım degildi ve kadrolar çok iyi değildi. Ha çok iyi hoca olur mu muamma
İlk geldiğinde iyi top oynattı insanlar onu hatırlamıyor son gelişindeki kaos ortamını hatırlıyor niyeyse. İkinci döneminde de hiçbir suçu yoktu yönetim enkazı üzerine bırakıp kaçtı.

Yav arkadaş şu maçı niye kıstas alıyonuz ki komple yedek ağırlıklı kadro zaten takım iplemedi bile maçı şu maça bari yangın yapmayın boşa güzle şeyler var onları görün ışık Kaan mesela gayet iyi oynadı bence

Yav arkadaş şu maçı niye kıstas alıyonuz ki komple yedek ağırlıklı kadro zaten takım iplemedi bile maçı şu maça bari yangın yapmayın boşa güzle şeyler var onları görün ışık Kaan mesela gayet iyi oynadı bence
Yedek ağırlık limi ? Ordan en az 5 6 tane oyuncun çoğu maç ilk 11 cikiyor genelde. Bi kerede kabul edin arkadaş bu takimin ne taktigi var ne de bi td si. Rezil olacaz bu sene kimse iplemiyor

Yedek ağırlık limi ? Ordan en az 5 6 tane oyuncun çoğu maç ilk 11 cikiyor genelde. Bi kerede kabul edin arkadaş bu takimin ne taktigi var ne de bi td si. Rezil olacaz bu sene kimse iplemiyor

her sene başı öyle demiyor 8.haftadan sonra takım oynamaya başlıyor biraz sabır gösterin 10 tane futbolcu değişti renktaş hocayı bende çok iyi görmüyorum açıkça belirteyim yanlışları var fakat 10 transfer gelmiş daha olursa 2-3 transfer daha gelecek

Hazırlık maçlarını bu kadar abartmaya gerek yok sonucun önemli olmadığı maçlar bunlar iyi kadro kurduk tek eksik 6 numara kaldı ona da iyi bi adam alırsak bu takım iş yapacaktır

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mantıklı konuşan bir renktaş allah aşkına şu takım asılsa 3/4 atar o takıma umrunda değil adamların hazırlık maçı bu Cl maçı mı ya UEFA maçı mı ya Atalay ve Kaan çok iyi bence daha çok şans bulmaları gerekiyor

her sene başı öyle demiyor 8.haftadan sonra takım oynamaya başlıyor biraz sabır gösterin 10 tane futbolcu değişti renktaş hocayı bende çok iyi görmüyorum açıkça belirteyim yanlışları var fakat 10 transfer gelmiş daha olursa 2-3 transfer daha gelecek
Insallah dediğin gibi 2 3 tane transfer daha olur renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt