Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon ve lazio maçlarında kötü skorlar bizi bekliyor maalesef.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic transfer gelmezse bile sampiyon olmamiz icin Muslera ve Fegh'in eskisi gibi katki vermesi lazim fakat nasil bir kadro kuracaksin muamma. Ilk 11'e koysan Cica - Fegh yumusak oluyor. Yedek yapsan 4 milyonluk yedek oluyor.

Takımdan aldığım enerji önümüzdeki maçlardan endişe duymama sebebiyet veriyor. Umarım yaptıkları hatalardan ders alıp bizi yanılgıya uğratırlar

Yav arkadaş şu maçı niye kıstas alıyonuz ki komple yedek ağırlıklı kadro zaten takım iplemedi bile maçı şu maça bari yangın yapmayın boşa güzle şeyler var onları görün ışık Kaan mesela gayet iyi oynadı bence

Yaw neyi kıstas alalım heriflere yedeklerle bile 3-4 atamıyorsak sorun var zaten. kaldı ki kadroda zaten bir tek muslera pva ve cica yokmus. adam akıllı orta saha bildiremedik uefa'ya. 2 aydir tutturdu bi eylül eylül 5 gün geçti daha haber yok ortada, gedson gelse ne fayda bu saatten sonra. sezonu açalı 2.5 ay olacak neredeyse takım Randers maçının ikinci yarısı hariç top oynamadı. Ligde bi golü son dakikada bala g*te attık o olmasa 4 puanla 10 sıralardaydık şu an. haftaya trabzon deplasmanı var bu maçta beraberlik bile almak zor bu orta saha ve oyunla. hala daha takimdaki tek olumlu sey morutan ve boey su an baska bir bok yok, forvet bile belli degil daha 2 gün once mustafa'yi gonderiyorduk

Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Futbolculara kızan kişileri görüyorum

Onlar kendi kendilerine gelmediler arkadaşlar. Alan aldıran belli, belli bir taktikte oynatan belli.

Aslında kapasite bu kadar. Babeli, ömeri, aytacı aldıran kim? En fazla ne verebilir ki bunlar. Omar mücadele ettii, asist yaptı diyenler oluyor. Adam orta açıyor korner kullanıyor serbest vuruşları kullaniyor 50 taneden 2 si 3ü gol olur zaten, Bu övülecek birşey değil. Babelin yaşı belli ne veremeyeceği belli. Aytaç en fazla kasımpaşa seviyesi. Vs vs. Isim ve örnekler çoğaltılabilir...

Galatasaray seviyesi bu olmamalı. Vasat altı topçuların sayısı fazla olunca haliyle sıkıntılar oluyor Galatasaray seviyesinde.
Eleştirilmesi gereken vasatları takıma dolduranlar.

Transfer mevzusu zaten 2 eylülde bitmeliydi

Bundan sonrası bana biraz beyhude geliyor

Gedson ihtimali yok gibi duruyor, gelecek olsa gelirdi zaten şimdiye.

Babel ile Arda bu sezon en az 20-25 maç görür

Son gün feghouli ye sözleşme verip 10 no giydirilirse ortalık alev alır

Mohamed geri kazanılmazsa gol falan atamayız bu sezon

Şimdi 8 Eylül’de kimi alacaksın ? Herkes kadrosunu kurmuş

Ya kiralık oyuncu bakacaksın ya da menajer önerisi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lazio maçıyla bu sezonu kapatırız.

en azından 2022-23 hazırlıkları uzun sürecek. böylece o sezona daha hazır gireriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt