Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson için zaten teklif ettiğimiz en yüksek para zaten 11-12’dir, Gedson için 17-18’lere çıkılmaz zaten. O yüzden Nelsson’a taksitle verilen 7 milyon Euro’nun bu transferle bir alakası yok.

Son düzenleme:
Transfer sezonu başlangıcından beri herkes Gedson'a kilitlenmiş durumda ama bizi tek başına o bile kurtaramaz. Minimum 2 transfer yapılmalı orta sahaya. Ek olarak potansiyeli olan, gerekli hallerde Muslera'yı bile yedekleyebilecek bir kaleci lazım.

şu beyaztvnin gazetecisinin adı neydi devrim mi, hagi'ye sorduğu Hagi-Alex sorusu anca bu gazeteciden beklenirdi komedi ya :D insan utanır

Yaşın genç galiba buralar BAM üçlüsünü, Mehmet Batdal Pino Arda hücum hattını izledi nasıl bu kadar kötüsünü hatırlamıyorsun
Mehmet battal,pino ve ardanin ,3 lü olduğunu ilk senden duydum.biri sag bek biri kanat biri de forvet.boyle 3 lü olunmuyor ama bam 3 lusu ünlüdür herkesçe bilinir.senin saydığın 3 lude battal yedekte ,arda Madrid barca yaptı,pino çokta kötü değildi.2010-2011 yılında zaten bam orta sahası ünlüydü.bu saydığın 3 lü bam orta sahası ile oynadı.

Mehmet battal,pino ve ardanin ,3 lü olduğunu ilk senden duydum.biri sag bek biri kanat biri de forvet.boyle 3 lü olunmuyor ama bam 3 lusu ünlüdür herkesçe bilinir.senin saydığın 3 lude battal yedekte ,arda Madrid barca yaptı,pino çokta kötü değildi.2010-2011 yılında zaten bam orta sahası ünlüydü.bu saydığın 3 lü bam orta sahası ile oynadı.
Hangisi sağ bek bi açıksalana Mehmet Batdal forvet pino kanat arda kanat ?

Arsene wenger'in, Arsenal belgeseline izledim yaklasik 20 dakkika.

Ian Wright, Arsene geldigi zaman bizim antremanlarimiza, yemeklerimize, yasadigimiz hayati 360 derece degistirdi, ve agzimiz acik kalmisti demisti.

Yetmedi, yemekleri cignedigimiz zaman nasil cignememiz lazim ve vucut onu direk nasil alir diye bile soylemis.

Bir antrenor nasil fark yaratir, en guzel ornekleri.

Bizde elemanin yerine boyle adam lazim.
Bana antrenör yemegi nasil cignemem gerektigini söylese agzini burnunu dagitirdim galiba

Bana antrenör yemegi nasil cignemem gerektigini söylese agzini burnunu dagitirdim galiba
ew5F86.gif

Arda kanat battal forvet pino sağ açık geldi sadece bir fener maçında forvet oynadı.sag bek ve sağ kanatta denendi.bu pino arda battal kaç maç birlikte oynamış ve 3 lü olmuş sen söyle bilelim.battal yedekti.
Şimdi oldu işte direk sağ bek dedin diye dedim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt