Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çikin ulan kapattiysaniz kapattik deyin.Benim gozumde bu saatten sonra hocada yalancidir Eylul hareketli olacak dedi tik yok .Ocak mocak demesin bize hiç

Günlerdir Kaanla Mert'i alalım da alalım muhabbetleri. Satmıyorlar arkadaş, ver 20 milyon euro al çok istiyorsan. Niye almıyoruz deyip herkese sallıyor bir de bazılarınız.

Okay'ın da maaşı yüksek, alıp ilk 11 oynatmamak öyle basit bir hareket olmayacaktır; muhtemelen çingene pazarlığı yapılır adam kadroya bile alınmıyor.

Pedro benim dediğimi söylemiş :D
15 cash koy önüne adamın versin

15 mi istemişler Gedsona, verin ulan veriin batacaksak ondan batalım, hertürlü ama her türlü çıkarttırır o parayı, unutmayın bu adam yanındakilere de değer katar, Morutan ve Cica nın 2 tane kazma ile mi oynaması değerini artırır Gedsonla mı aga hiç bakmasınlar anında yapışsınlar.

Günlerdir Kaanla Mert'i alalım da alalım muhabbetleri. Satmıyorlar arkadaş, ver 20 milyon euro al çok istiyorsan. Niye almıyoruz deyip herkese sallıyor bir de bazılarınız.

Okay'ın da maaşı yüksek, alıp ilk 11 oynatmamak öyle basit bir hareket olmayacaktır; muhtemelen çingene pazarlığı yapılır adam kadroya bile alınmıyor.

Transfer dönemi acikken Kaan icin 5-6 ve Mert icin salladim 10 milyon isteyen takim, simdi yerine doldurma sansi yok diye adam basi bir 2-3 milyon ekstra ister.

Bizde mesela transfer dönemi kapandigi an ilk 11e yakin oyuncu icin teklif alsak, onu anca ucuk fiyata satariz...

Oğuz Altay: "Kesin olmamakla birlikte Gedson konusunda son durum şöyle; Galatasaray, teklifini 11 milyon euroya yükseltti. Benfica yönetimi kadroda düşünmediği oyuncusuna 15 milyon euro istiyor,görüşmeler sürüyor. Ben bu işin %60 ihtimalle olabileceğini düşünüyorum."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gedson ve cica nın yanında taylan mı berkan mı tartışılmalı, ikiside tam mevki değil berkan hırslı çabuk ve solak bir tık önde bence

Gedson icin 15 milyon normal para bu arada yuksek filan degil piyasasi bu cocugun

Ne bekliyoruz ki anlayamiyorum

Gecen sene gorduk bu cocuk ortasahada oynayinca alistiktan sonra ofans surekliligin bir numarali ismiydi onun sayesinde o easy winsleri aldik

Gedsona verdigin 15 milyondan zarar etmezsin
Falcaonun 1,5 yillik parasi!!!!!!

14 e anlasirsin 7+7 verirsin

Sergen mod on:

Hoca Avrupa ligini bile sırf gedson için gozardi etti demek ki alacağımız dan emin yoksa bu kadar beklemezdik..

AAK mod on :

Muhtemelen terim gedson transferinden istedigi komisyonu alamıyor iş ondan yattı bu sene de orta sahasiz baslayip ocagi bekleyin derler

İkisini de dene tarafını sec

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt