Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhtiyaç duyduğum oyuncu olmadıktan sonra bedava olsa neye yarar?..Mevcut piyasada hiç de az bir para değil. Umarım beklentileri karşılar; önemli olan o...

patrick van aanholt nasil ihtiyac degil ya? 1.7m euro gayet normal rakam o kalibre de adam icin

hic de kotu performansi yok bana gore, milli aradan sonra daha iyi olacaktir

patrick van aanholt nasil ihtiyac degil ya? 1.7m euro gayet normal rakam o kalibre de adam icin

hic de kotu performansi yok bana gore, milli aradan sonra daha iyi olacaktir
Kalibre başka şey, ihtiyaç duyduğumuz profile uymuyor olamaz mı?..Defansif özellikleri yetersiz solbeklerden bıktım; gittiler yine öyle birini bulup getirdiler...

Bu seneki açılış ve futbol 36 yaşındayım gordugum en kotu sezon açılışı ve kötü futbolu olabilir skordan bağımsız konuşuyorum takımımi hiç bu kadar çaresiz isteksiz görmemiştim .
Ve kötü olan bu böyle de gidecek gibi .
Transfer ile de çözülecek bir sorun yok oyun aklımız planımız yok futbolcularda hırs yok .

Muslera
Nelsson ----- Marcao
Boey ------------- Caju ------------- PVA
Gedson ------ Cicaldau
Barış ---------- Halil ---------- Kerem
Subs: İrfancan, Luyindama, Alpaslan, Yedlin, Ömer, Taylan, Berkan, Feghouli, MM, Morutan, Diagne
Burada kanatların yabancı defans hattının kalecide dahil en az ikisinin yerli olması daha iyi olurdu.

Kalibre başka şey, ihtiyaç duyduğumuz profile uymuyor olamaz mı?..Defansif özellikleri yetersiz solbeklerden bıktım; gittiler yine öyle birini bulup getirdiler...
Abi başkanları daha yeni açıkladı, maaş bütçemiz 65 m EUR, limitimiz 30 m EUR diye.

Adamlar 65 m EUR maaş veriyorlar abi yapma ne PVA'si ne 1.7'si ya :/

Sen muhtemelen PVA'ya kurulmuşun :d boşver iyi topçu o milli aradan sonra iyice perform alırız.

Bu seneki açılış ve futbol 36 yaşındayım gordugum en kotu sezon açılışı ve kötü futbolu olabilir skordan bağımsız konuşuyorum takımımi hiç bu kadar çaresiz isteksiz görmemiştim .
Ve kötü olan bu böyle de gidecek gibi .
Transfer ile de çözülecek bir sorun yok oyun aklımız planımız yok futbolcularda hırs yok .
Tamam taktik falan eleştiriyoruz da takım komple yeni ve genç. Biraz daha sabır takıma.

Btw daha transfer sezonu bitmedi ama bizim maaş bütçesi kaç kuruş acaba?

Seneye Feghouli ve Babel'in de düşeceğini varsayarsak 20 m EUR falandır herhalde :d

FB'in basket takımının yıllık maas salarysi daha fazla olabilir :d

Hatta geçen bir tweet gördüm, AL gruplara kaldığımız için gelen para ile yeni transferlerin bir yıllık maaşı çıkıyormuş.

Kesinlikle Romanya u-19 u-18 u-17 scoutlar gondermek gerekiyor

Werner denen mal bile gol attı.

Ilk yarı sonucu Almanya 4-0 Ermenistan

Btw daha transfer sezonu bitmedi ama bizim maaş bütçesi kaç kuruş acaba?

Seneye Feghouli ve Babel'in de düşeceğini varsayarsak 20 m EUR falandır herhalde :d

FB'in basket takımının yıllık maas salarysi daha fazla olabilir :d

Hatta geçen bir tweet gördüm, AL gruplara kaldığımız için gelen para ile yeni transferlerin bir yıllık maaşı çıkıyormuş.

düşsün abi düşsün zaten mantıken ortalama 1 milyon versek 25 kişi 25 milyon eder

fazlası zarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt