Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.883
- 66.918
- 5.003
aslanım benim. hele bi arenada golünü at da gör coşkuyu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halil dervisoglu en potansiyelli yerli forvet
diagne bu ligin gol krali olmus bi adam
mustafa muhammed geldiginde her sekilde zimbaliyordu
simdi bu 3 forvetin nesi yetersiz? kagit üstünde baktigimiz zaman tecrübeli yabanci, potansiyelli yabanci ve potansiyelli yerli olmak üzere her tipten oyuncumuz var sayilir. fatih hocanin bunlardan faydalanmasi lazim. 3ünü birden kullanamayip sonra 4-4-2'ye dönüp babel ve ogulcan'i ileri atmamasi lazim.
Falcao'yu da unutmayalım..Boey, Nelsson, Morutan, Barış Alper, Berkan, Halil ve Cicaldau transferlerinden çok memnunum. Gedson da gelirse yönetim işini yapmış olur. Gerisi kalmış hocaya.
ben karagümrük macina kadar sadece ts ve bjk'yi zor görüyordum, gidip manyaklik edip 2-0'dan kasimpasa macini verdik. bu sene ciddi puan kayiplari olacagini sanmiyorum. anadolu takimlari ciddi sekilde güc kaybetti. kadrosu iyi olan neredeyse yok.ligde ts maçında yenilebiliriz
o maçtan sonra bjk maçına kadar hepsini kazanmalıyız
alanya
kayseri (d)
göztepe
rize (d)
konya
rakipler uygun. rize deplasmanı haricinde bela bir maç yok. alanya bu seneye kötü girdi.
bunlardan sonra maçlar zorlaşıyor. o yüzden bu bölümü kazanarak geçmek lazım.
Mustafa kardeşim geçen senede herkes yeniliriz diyordu 2 tane yerleştirip çıktık ordan.ligde ts maçında yenilebiliriz
o maçtan sonra bjk maçına kadar hepsini kazanmalıyız
alanya
kayseri (d)
göztepe
rize (d)
konya
rakipler uygun. rize deplasmanı haricinde bela bir maç yok. alanya bu seneye kötü girdi.
bunlardan sonra maçlar zorlaşıyor. o yüzden bu bölümü kazanarak geçmek lazım.
Ne alakası var reis ya.Cicaldau ve Morutan bu takimin vazgecilmez oyunculari olur ama asil problem kalede ve defansta 5 yabanci kullanmak, iki de bunlar etti 7. Tek hakkin kaliyor. Mutlaka arkada yerli kullanip önde fazladan yabanci oynatmak lazim.
En güzeli de böylesi degil mi. Aksam üstü isden bi 5 dk kafayi kaldirabiliyorsun, bi bakmisin forumda kirmizilar havada ucusuyor. Sonra o aksam bütün haberleri ve yorumlari okumak insana ayri bi keyif veriyor.Yarın iş var ve çok yoğun olacağım. İnşAllah Gedson,Okay gelirde bizde o yoğunlukta seviniriz.Malum çok takip edemeyeceğim.
besiktas'in sadece kalecisi iyi. oynatmak zorunda olduklari diger 2 yerli vasat oyuncu olacak. fener'de altay, sangare ve ferdi(irfan) verimli olur gibi görünüyor. maci cözecek aksiyon bölgelerinde hep yabanci kullaniyor bu ikisi.Ne alakası var reis ya.
Hangi bölgende iyi yerli oyuncun varsa orada yerli, hangi bölgende iyi yabancı oyuncun varsa orada yabancı oynatirsin. Bir tutturmuşsunuz kale+defansta 5 yabancı olmaz diye.
FB'de
Altay/SerdarA/Nazım/Ferdi/İrfan/Özil/MHY/SerdarD
Gs'de
Taylan/Berkan/Halil/Kerem/Barış/EmreK/Alpaslan/Aytaç/Ömer
Eee senin yerli oyuncu havuzun daha iyi gibi?
Bjk'yi hiç saymıyorum bile.
Zaten seneye bu kural falan kalmaz. Az kalsın bu sene değiştireceklerdi bu kuralı.
Balkondan saksı düştü sayılırmıkiGedson dışında başka isim düştü mü bugün hiç
Bence BJK'in kalecisi de öyle fark yaratacak kadar iyi değil. FB'in Altay'ı çok iyi ama. Bir sene sabrettiler, karşılığını aldılar gibi.besiktas'in sadece kalecisi iyi. oynatmak zorunda olduklari diger 2 yerli vasat oyuncu olacak. fener'de altay, sangare ve ferdi(irfan) verimli olur gibi görünüyor. maci cözecek aksiyon bölgelerinde hep yabanci kullaniyor bu ikisi.