Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.458
- 3.218
- 1.893
Old duyumcuları andığımız bir başlık olsa keşke.
Baggio, Emre Eramil, Quakerboy, Srfydn... Ne isimler vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
askin atesOld duyumcuları andığımız bir başlık olsa keşke.
berkanı beğeniyorum ama sınır olmasa 4 milyona çok daha kalitesini alırdık eminim-------Gedson----Ndombele------
Morutan------james-----cicaldou
---------------MM----------------
Sınır olmasa fırsat çoktu
Berkan iyi topçuberkanı beğeniyorum ama sınır olmasa 4 milyona çok daha kalitesini alırdık eminim
en fazla 2 milyon euro öderdikberkanı beğeniyorum ama sınır olmasa 4 milyona çok daha kalitesini alırdık eminim
Orası kesin. Ama sezonun 50 maçlık bir maraton olduğu unutuluyor. Hoca Mostafa'yı formanın hakkını vermek için daha fazla uğraşmaya teşvik etmeye çalışıyordu. Bi rekabet şart orada. Her halükarda forma benim diye düşünen oyuncu salabiliyor.Mostafa genc ve gelişime açık onun üstünde daha çok durup daha çok sans verirsek çok daha faydalı olur ve büyük para kazanırız , Diagnede böyle bir şansımız yok. Diagneye daha önce bu şans verildi.
ravil,bunyaminbunlarin haricinde gökdeniz bayrakdar, bünyamin balci, emre demir, nurettin korkmaz, umut günes ve ravil tagir gibi ya olursa diye bekledigimiz genc yerliler var.
Hakedene forma verilmesi gerekiyorsa en sonki Kasımpaşa maçından sonra Diagneye 5 maç forma verilmemeliTipik Türk zihniyeti hak eden diagne ye forma verilmesi eleştiriliyor formayı gram hak etmeyen Mostafa torpil kontenjanından şans bulsun deniyor.
Kaçırılan golleri diyorsanız en azımdan adam pozisyona giriyor stoperleri zorluyor top alıyor veriyor topsuz oyunu biliyor mohammed girdikten sonra Kasımpaşa stoperleri orta sahaya geldi bir tane ikili mücadele anca kazandı.Tabi maçı 90 dakika izleyen görür bunları.Diagne süper bir oyuncu demiyorum ama Mohammed den iyi olduğu ortadaHakedene forma verilmesi gerekiyorsa en sonki Kasımpaşa maçından sonra Diagneye 5 maç forma verilmemeli
yerli yedek kaleci alirsak muslera formsuzken ve kolay maclara cikilirken kaleyi türk yapabiliriz. ömer bayram'i sevmem ama isleyen takimda pek göze batmaz, zaten cogu macta üstümüze gelmeyecekler. orta saha ve kanat destekli savunmada fazla zorlanmaz haddini bilerek oynarsa.Kale+4 defansimiz ezbere belli ve bence ligin en iyi beşlisi.
Orta sahaya da baba bir yabanci 6 bile yapsan, kalan 2'liyi Gedson+Cicaldau yap. Al sana mis gibi 8 yabancı oldu. İleri 3'lu Barış/Kerem/Halil yaparsın.
Ya da 6 numaraya Okay'i alırsan zaten en ufak bir problem kalmıyor, istediğin gibi oynat.
Yeri gelir sol bekte PVA'yi dinlendirir, Ömer'i oynatır, ileri 3'luden birini yabancıya çevirirsin.
Daha bunun orta sahada Taylan'i var, Berkan'i var.
Kısacası yerli oyuncu konusunda (Okay olmasa dahi) eli en rahat olan takım GS şu anda. Hele bir de Okay olursa, zero problem.
umut günes'i izledin mi?ravil,bunyamin![]()
izledim iyiydi gecen mac ama yeterince izlemedim.umut günes'i izledin mi?